marketowe nocne mary przed snem czyli golf mk4 i śnieg:D
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- tomekh_1990
- Ma gadane
zabawa na śniegu to podstawa! z tym że te parkingi to szybko się nudzą ile można się kręcić w kółko... jedynie można zobaczyć jak auto się zachowuje, przełamać się przed jazdą w poślizgu itd. później to na drogi, wtedy zaczyna się zabawa, zebrać kilka zakrętów bokiem powalczyć z autem. wiem wiem szkoda felg, opon(krawężniki) ale cóż bez ryzyka nie ma zabawy!!!
[img]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d89fd2dfbb4d546.html[/img]
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja miałem okazje jexdzić po placu, jak lodowisko. Rozpęd był na suchym prawie asfalcie Trochę pojeżdzone a późnie tesco no i koniec po 20 minutach bo ręczny się zaparł i nie odpuścił. Niestety belka do wymiany no i felgi. Teraz mam ślady jak na oponach 245:/
Może się rusza głosy, że lee jak można uderzyć ale wytłumacze się, że wchodząc bokiem między wysepki miałem 20 cm luzu a to moja pierwsza zima oo.
Dobre filmy i dobra zima, nabierze się jakiegoś doświadczenia:)
Może się rusza głosy, że lee jak można uderzyć ale wytłumacze się, że wchodząc bokiem między wysepki miałem 20 cm luzu a to moja pierwsza zima oo.
Dobre filmy i dobra zima, nabierze się jakiegoś doświadczenia:)
- tomekh_1990
- Ma gadane
Możesz polecić jakiś warsztat?
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 12:36 przez t0mal, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomekh_1990
- Ma gadane