Problem z odpalaniem TDI ATD
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z odpalaniem TDI ATD
Witam
Mam problem z golfina. Co jakis czas nie chce odpalic zdarza sie to coraz czesciej kreci rozrusznikiem ale nie odpala Dodam ze miesiac temu został wymieniony akumulator na nowy oraz rozrusznik,ale problem nie zniknał. Nie mam pojecia co dalej robic.
Czy moze to byc koło dwumasowe???
Prosze o odpowiedzi z góry dziekuje
Mam problem z golfina. Co jakis czas nie chce odpalic zdarza sie to coraz czesciej kreci rozrusznikiem ale nie odpala Dodam ze miesiac temu został wymieniony akumulator na nowy oraz rozrusznik,ale problem nie zniknał. Nie mam pojecia co dalej robic.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Forum Master
Re: Problem z odpalaniem TDI ATD
Podepij się pod Vag (wyjdzie taniej jak wymiana niepotrzebnych części) a nie tak strzelasz. Zapewne wymieniłeś rozrusznik nie potrzebnie... Przed wymianą upewnij się że to to jest do wymiany.Darekr36 pisze:Witam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Na jakiej podstawie wnioskujecie, że to jest koło dwumasowe? Nic nie rozumiem.
Nie znam się na tych silnikach aż tak ale wydaje mi się to bez sensu.
W każdym razie, skoro co jakiś czas nie zapala, to np mój kolega miał problem z zacinającą się klapą gaszącą, nie wiem w jakim dokładnie silniku ale jeśli masz coś takiego można sprawdzić.
Nie znam się na tych silnikach aż tak ale wydaje mi się to bez sensu.
W każdym razie, skoro co jakiś czas nie zapala, to np mój kolega miał problem z zacinającą się klapą gaszącą, nie wiem w jakim dokładnie silniku ale jeśli masz coś takiego można sprawdzić.