Czy radio powinno gasnąć podczas odpalania samochodu?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Forum Master
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wszystko mozna tylko czy warto.pociagnij se osobny zasilajacy kabel prosto z aku.przy kostce nic niegrzeb bo bzyczek światel niebedzie działał
[ Dodano: Sob Sty 09, 2010 16:39 ]
[ Dodano: Sob Sty 09, 2010 16:39 ]
i wtedy niedziala sygnalizacja swiateloksyw pisze:przewód czerwony (+12V Power) i żółty (+12V Permanent) połączyć razem
Ostatnio zmieniony sob sty 09, 2010 17:39 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi też gaśnie radio przy odpalaniu, ale co ciekawe to jak się auto odpali i radio się włączy to wyjeżdża mi płyta CD.
Dzieję się tak tylko czasami. Nie zawsze. Ma ktoś podobny problem? Jak to rozwiązać?
Niby nic, ale jak mam coś w uchwycie na napoje i płyta zacznie sama wyjeżdżać to może się uszkodzić i płyta i mechanizm CD.
Mam fabryczne radio BETA + fabryczny CD.
Dzieję się tak tylko czasami. Nie zawsze. Ma ktoś podobny problem? Jak to rozwiązać?
Niby nic, ale jak mam coś w uchwycie na napoje i płyta zacznie sama wyjeżdżać to może się uszkodzić i płyta i mechanizm CD.
Mam fabryczne radio BETA + fabryczny CD.
Do sprzedania parę części do MK4 (Boczki bagażnika (hatchback), popielniczka tył, przycisk otwierania klapki paliwa, filtr paliwa 1.9TDI MANN, gumy stabilizatora FEBI, blenda nad radio, korek wlewu paliwa.