amortyzatory do golfa 2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
amortyzatory do golfa 2
Witam mam pytanie i chciałbym zasiegnąć fachowej opini, do wymiany mam tylne amorki na jakie wymienić ? co są warte amortyzatory gazowe (ale te dostępne na allegro za ok 60 zł za szt.) i czy mają jakąś przewage nad olejowymi co moglibyście polecic dzieki i pozdr 

- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No to przecież w każdych postach na temat zawieszenia wszyscy piszą że z 2 pasuje do 3, a po 94 zmienili przód w MK3. A pozatym jak kupujesz KYB to nie ma na nich talerza więc możesz sobie przełożyćmisiek10111 pisze:nie porównywałem ale nie są takie same, widziełem swoje (MK2) i do MK3, już na samym początku różnią się tależem na którym spoczywa sprężyna, a reszta tak jak wczesniej pisłem

-
- Nowicjusz
chodzi mi tylko o tylne i ewentualnie jakaś dobra firma i nie droga
[ Dodano: Czw Mar 09, 2006 19:25 ]
za tyle to kupie dwa olejowe czy warto wydawać 160 na gazowe ,są o tyle lepsze ?
[ Dodano: Czw Mar 09, 2006 19:25 ]
misiek10111 pisze:kolega Jaszczur do swojego MK3 dał za gazowe DELPHI ok. 160 zł (za 2 szt) w intrcarsie, wiec do MK2 powinny być tańsze albo w tej samej cenie
za tyle to kupie dwa olejowe czy warto wydawać 160 na gazowe ,są o tyle lepsze ?
w tych co montowałem razam z Jaszczurem to były i jego chyba jest z 95r.dlatego też nie upieram się ze te z MK3 nie beda pasowały do MK2tauka pisze:No to przecież w każdych postach na temat zawieszenia wszyscy piszą że z 2 pasuje do 3, a po 94 zmienili przód w MK3. A pozatym jak kupujesz KYB to nie ma na nich talerza więc możesz sobie przełożyć

to ja właśnie pisałem o tylnych, co do firmy DELPHI to zdania są podzielone, ja za swoje zapłaciłem ok. 140 zł (olejowe - firmy nie pamiętam) i narazie jestem zadowolonypiotrek8181 pisze:chodzi mi tylko o tylne i ewentualnie jakaś dobra firma i nie droga

-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz