Audi A4 1.8T by kkkubek
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
Dlatego pytam jak to wyglada, ale z drugiej strony ten rozmiar jest dobry na dalsze modzenie w tym roku kolo bedzie mialo 7,5 , a za rok pewnie bedzie inne kolo szersze i oponek juz wtedy nie trzeba szukac nowych bo te ladnie sie naciagnalukas.g60 pisze:kkkubek, zeczywiscie hyba sie starzejesz 215/35 na 7.5??!!przecie jest jeszcze 205 :green_fuck:
Za duze sa 20 max 19 ale kola juz i tak sa wybrane na ten sezon i beda to 18lukas.g60 pisze:ja wiem kto ma bentley'e 9x20 jak cos_asmo_ pisze:jak cos to wiem kto ma kola od slr'a, oryginalne
Przemek dzieki za foty
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2010 17:20 przez kkkubek, łącznie zmieniany 3 razy.
NORD-VAG.PL
Wszystko napisze w odpowiednim czasie narazie nic nie zdradzam co bedzie jak i kiedytuner pisze:To jak możesz to zdradź tajemnice co to będzie Air już robisz?kkkubek pisze:ale kola juz i tak sa wybrane na ten sezon i beda to 18
Jak juz bede mial felgi to dopiero dam foty
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2010 17:53 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Wlasnie siedze i dumam na ktorej aukcji zrobic klik do kol na ten sezon Jedne i drugie tak samo mi sie podobaja i mam dylemat Felgi maja dwa rozne style ale ktory bardziej mi odpowiada sam nie wiem
Pierwsza propozycja RH PD RAD 8,5 i 10 w 18":
Druga propozycja 7,5 w 18":
Od razu zaznaczam ze opcja druga wychodzi o dziwo drozej hehe, a kola teoretycznie maja byc tylko na ten sezon i za rok zawita co innego.
Pierwsza propozycja RH PD RAD 8,5 i 10 w 18":
Druga propozycja 7,5 w 18":
Od razu zaznaczam ze opcja druga wychodzi o dziwo drozej hehe, a kola teoretycznie maja byc tylko na ten sezon i za rok zawita co innego.
Ostatnio zmieniony wt sty 05, 2010 11:28 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt: