o co chodzifleshu pisze:Podpowiadam że najzwyklejszy OBDII na allegro to koszt 60 zł + przesyłka.
skoki,szarpanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
octavia 110 km
sprzęgło od G 60 miękka jazda
REGULAMIN CZASAMI SKŁANIA DO REFLEKSJI.
octavia 110 km
http://moto.allegro.pl/item863009333_va ... ta_pl.html o to chodzi program w wersji demo dostaniesz na plytce, pelnej wersji musisz ju sam poszukac w razie co pisz na privat
- fleshu
- Forum Master
- Kontakt:
Kabelek do diagnostyki twojego autka > to autko krzyczy o błędy > a jedyny sposób żeby odczytać błąd, to podpięcie pod kabelek OBDII KKL > poczytaj w google o co z tym chodzi. Kabelka będziesz używał wielokrotnie > więc wielokrotne płacenie u kogoś mija się z celem> wystarczy że masz laptopik ze złączem usb lub com i ten wspomniany kabelek.
A więc tak, dziękuję bardzo wszystkim za pomoc i za zainteresowanie się problemem
Usterka została usunięta po wymianie filtra paliwa paliwa
pali i jeździ wszystko wróciło do normy
tak więc wizyta u mechanika odwołana
dzisiaj mam spocik u nas w OCP więc jak dam radę to podłącze się pod kompa jeszcze raz dziękuję wszystkim
Usterka została usunięta po wymianie filtra paliwa paliwa
pali i jeździ wszystko wróciło do normy
tak więc wizyta u mechanika odwołana
a co do kabelka to kupie sobieNATHAN pisze:o interfejs diagnostyczny,inaczej mówiąc po prostu KABEL
dzisiaj mam spocik u nas w OCP więc jak dam radę to podłącze się pod kompa jeszcze raz dziękuję wszystkim
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
octavia 110 km
octavia 110 km
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Czyli tak jak napisałem, parafina zapychała filtr paliwa i auto nie jechało dopóki ciepły powracający przelewem olej napędowy ponownie nie rozpuścił wytrąconej parafiny.sebu pisze:Usterka została usunięta po wymianie filtra paliwa paliwa
Po wymianie filtra i zatankowaniu nowego paliwa jeździsz - a jednak.
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
tak po wymianie filtra .z tym ,że dolewałem dodatków do diesla i nic nie pomogło, więc sądze ,że to woda się zebrała i dlatego tak było.mariusz75 pisze:Czyli tak jak napisałem, parafina zapychała filtr paliwa i auto nie jechało dopóki ciepły powracający przelewem olej napędowy ponownie nie rozpuścił wytrąconej parafiny.sebu pisze:Usterka została usunięta po wymianie filtra paliwa paliwa
Po wymianie filtra i zatankowaniu nowego paliwa jeździsz - a jednak.
Ale nieważne ,czy to parafina ,czy woda ważne ,że filtr trzeba było wymienić,i to jest najważniejsze jeszcze raz dziękuję.
octavia 110 km
octavia 110 km