Problem z szyba..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z szyba..
Witam mam pewien problem z tylna lewa szyba.. nie otwiera sie.. gdy zakladalem głosniki to zobaczylem ze jes tam deska jakby podtrzymywala szybe.. i moje pytanie brzmi co jest nie tak z ta szyba ? silownik ? silniczek ? nie wiem nie znam sie zabardzo na tym... i ile taka naprawa by kosztowala ?
-
- Forum Master
Re: Problem z szyba..
Popatrz i będziesz wiedział czego brakuje, a jak nie wiesz to jakieś foto przynajmniej wstaw.Kamil877 pisze:Witam mam pewien problem z tylna lewa szyba.. nie otwiera sie.. gdy zakladalem głosniki to zobaczylem ze jes tam deska jakby podtrzymywala szybe.. i moje pytanie brzmi co jest nie tak z ta szyba ? silownik ? silniczek ? nie wiem nie znam sie zabardzo na tym... i ile taka naprawa by kosztowala ?
Re: Problem z szyba..
Dechę ktoś wstawiłKamil877 pisze:Witam mam pewien problem z tylna lewa szyba.. nie otwiera sie.. gdy zakladalem głosniki to zobaczylem ze jes tam deska jakby podtrzymywala szybe.. i moje pytanie brzmi co jest nie tak z ta szyba ? silownik ? silniczek ? nie wiem nie znam sie zabardzo na tym... i ile taka naprawa by kosztowala ?

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON