Problem z szyba..

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Kamil877
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Problem z szyba..

Post autor: Kamil877 » pn sty 04, 2010 16:39

Witam mam pewien problem z tylna lewa szyba.. nie otwiera sie.. gdy zakladalem głosniki to zobaczylem ze jes tam deska jakby podtrzymywala szybe.. i moje pytanie brzmi co jest nie tak z ta szyba ? silownik ? silniczek ? nie wiem nie znam sie zabardzo na tym... i ile taka naprawa by kosztowala ?

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » pn sty 04, 2010 16:49

jak jest deska to może w ogóle nie ma mechanizmu opuszczania szyby...musisz sam zobaczyć

poolak2006
Forum Master
Forum Master

Re: Problem z szyba..

Post autor: poolak2006 » pn sty 04, 2010 16:53

Kamil877 pisze:Witam mam pewien problem z tylna lewa szyba.. nie otwiera sie.. gdy zakladalem głosniki to zobaczylem ze jes tam deska jakby podtrzymywala szybe.. i moje pytanie brzmi co jest nie tak z ta szyba ? silownik ? silniczek ? nie wiem nie znam sie zabardzo na tym... i ile taka naprawa by kosztowala ?
Popatrz i będziesz wiedział czego brakuje, a jak nie wiesz to jakieś foto przynajmniej wstaw.

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Re: Problem z szyba..

Post autor: Haki » pn sty 04, 2010 17:34

Kamil877 pisze:Witam mam pewien problem z tylna lewa szyba.. nie otwiera sie.. gdy zakladalem głosniki to zobaczylem ze jes tam deska jakby podtrzymywala szybe.. i moje pytanie brzmi co jest nie tak z ta szyba ? silownik ? silniczek ? nie wiem nie znam sie zabardzo na tym... i ile taka naprawa by kosztowala ?
Dechę ktoś wstawił :food: bo pewnie uwalił mechanizm .. zależy albo elektryka była albo korbka. Tak jak napisali koledzy - ściągnij tapicerkę i pstryknij fotkę .. będzie wiadomo co siedziało w środku.

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Awatar użytkownika
bongo
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: bongo » pn sty 04, 2010 20:32

Kamil877 pisze:i moje pytanie brzmi co jest nie tak z ta szyba ? silownik ? silniczek ?
Jak szyba zaparta dechą to albo w ogóle nie ma podnośnika,lub linka jest pęknięta i szyba opada.
Mój szwagier też kupił ibizę z dechą w drzwiach :panna: A miało brakować tylko korbki bo się zgubiła :rotfl:

Awatar użytkownika
Kamil877
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kamil877 » pn sty 04, 2010 23:30

no u mnie korbki raczej nie ma i nie bylo bo szyby sa elektryczne..

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » wt sty 05, 2010 00:04

Tak jak wcześniej napisane...musisz zajrzeć do tych drzwi, jak sam nie będziesz wiedział o co kaman to zapodaj fotkę...inaczej możemy tylko gdybać, ale możliwe rozwiązania masz już podane.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”