Progi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
Re: Progi
podejdąRafał 82 pisze:Czy progi i listwy maskujące podejdą z wersji 3D do 5D
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
widzisz roznice na fotkach sam oceń,drzwi w 3D sa dluższe
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2010 21:10 przez damian81Z, łącznie zmieniany 1 raz.
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
-
- Użytkownik
- Kontakt:
to co ze drzwi sa dluzsze ?damian81Z pisze:widzisz roznice na fotkach sam oceń,drzwi w 3D sa dluższe
w 5d masz krótsze drzwi przednie i za to sa tylne drzwi a w mk3 sa dluzsze drzwi aby to nie wygladalo tak ze golf z tylu jest dlugi jak sedan...
Progi maja takie same wymiary
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2010 21:16 przez K@mil_mk3, łącznie zmieniany 1 raz.
[ Dodano: 02 Sty 2010 20:19 ]
K@mil_mk3, masz racje jezeli chodzi o dlugosc progu,ale prog ma inne przetloczenia na drzwi
nakladki na prog podejda,ale przy wymianie progów jest roznica
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2010 21:20 przez damian81Z, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
damian81Z, te progi co pokazales dlugosc ich jest taka sama ;] tylko ze w 3d jest inaczej uciety bo przeciez nie masz dwóch progów tak jak w 5d(tylne drzwi)
moze napiszmy jeszcze raz koledze chodzi o metalowe progi czy plastikowe ? te ktore sa z gti ? bo mi chodzi o plastikowe ...
jesli o metalowe cale progi damian81Z ma racje inne wytloczenia
moze napiszmy jeszcze raz koledze chodzi o metalowe progi czy plastikowe ? te ktore sa z gti ? bo mi chodzi o plastikowe ...
jesli o metalowe cale progi damian81Z ma racje inne wytloczenia
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2010 21:22 przez K@mil_mk3, łącznie zmieniany 2 razy.
Rafał 82, pytales o progi i o listwy
[ Dodano: 02 Sty 2010 20:26 ]
ale juz sie wyjasnilo
[ Dodano: 02 Sty 2010 20:26 ]
ale juz sie wyjasnilo
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2010 21:27 przez damian81Z, łącznie zmieniany 1 raz.