śmierdzi spalinami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
śmierdzi spalinami
Witam mam problem!! posiadam golfa IV 1,8B z 1998 roku Jezeli auto chodzi na postoju to w srodku strasznie czuc spaliny :/ nie wiem czemu bo uklad wydechowy jest w porzadku moze gdzies tam jest jakas mała dziurka ale to chyba nie jest tego przyczyna wiec prosze o pomoc !!! Dziekuje
U mnie też dawało spalinami aż głowa bolała,okazało się że plecionka była porwana przed katem,przeszło 270zł taka wymiana kosztuje z robocizną,ja wyjąłem rure sam i było taniej o 70zł
Dodatkowo w tdi trzeba ją spawać bo jest na stałe,byłoby taniej ale majster powiedział że jak już nie chcę tam zaglądać to żebym brał oryginał bo te koreańskie czy chińskie to po paru miesiącach siadają że niby mają inną budowę i są sztywniejsze,no i wziąłem tą ze znaczkiem vw
a w bezynie jest chyba odkręcana ta plecionka jakby to było to
Dodatkowo w tdi trzeba ją spawać bo jest na stałe,byłoby taniej ale majster powiedział że jak już nie chcę tam zaglądać to żebym brał oryginał bo te koreańskie czy chińskie to po paru miesiącach siadają że niby mają inną budowę i są sztywniejsze,no i wziąłem tą ze znaczkiem vw
a w bezynie jest chyba odkręcana ta plecionka jakby to było to