to jest to fajneioejsze siedzisko z grzaniem na boczki (boki na udach ??thomas1919 pisze:1J0 963 557C nr maty na siedzisko do mk4
moze mi ktos podac numery na komplet (2 przednie fotele) do mk4 te fajneisze maty co boczki grzeja. ???
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
nie powinna - bo przecież nie jest podłączony czujnik nagrzania maty - brak sygnału z czujnika (opór) = brak zasilaniaAdiTDI pisze:Skoro żółto zielony to plus podłączyłęm żarówkę i masę... i mimo, zę żaden ze mnie elektryk, to żarówka powinna świecić a tu nic...
Właśnie też tak myślałem żeby użyć taśmy dwustronnej tylko żeby nie odkleiła się od temperaturyowies pisze:Taśma dwustronna do dywanów jest całkiem dobra, ale mimo wszystko jak dobrze naciągniesz materiał to maty nie powinny się przesuwać.
Nie ma obawy Ja tak mam zrobione maty w MK4 i taśma trzyma bardzo dobrze.spek pisze:Właśnie też tak myślałem żeby użyć taśmy dwustronnej tylko żeby nie odkleiła się od temperaturyowies pisze:Taśma dwustronna do dywanów jest całkiem dobra, ale mimo wszystko jak dobrze naciągniesz materiał to maty nie powinny się przesuwać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości