zmieniarka???

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
sciema66
Nowicjusz
Nowicjusz

zmieniarka???

Post autor: sciema66 » wt gru 29, 2009 19:09

W moim mk4 jest orginalne radio , trafila mi sie tania zmieniarka z passata ta co siedzi nad radiem gdy ja podłączałem zauważyłem że z wiązki za radiem wychodzi identyczna niebieska kostka jak ta od zmieniarki która podłączamy do radia , i teraz moje pytanie : gdzie szukac drugiego konca , czy mk4 miało zmieniarke w bagażniku ? czy w schowku? , przeszukałem całe auto i nic :otepienie: Wiem ze byly zmieniarki ale te nad radiem .

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Re: zmieniarka???

Post autor: Haki » wt gru 29, 2009 19:11

sciema66 pisze:W moim mk4 jest orginalne radio , trafila mi sie tania zmieniarka z passata ta co siedzi nad radiem gdy ja podłączałem zauważyłem że z wiązki za radiem wychodzi identyczna niebieska kostka jak ta od zmieniarki która podłączamy do radia , i teraz moje pytanie : gdzie szukac drugiego konca , czy mk4 miało zmieniarke w bagażniku ? czy w schowku? , przeszukałem całe auto i nic :otepienie: Wiem ze byly zmieniarki ale te nad radiem .
W bagażniku ani też w schowku nie było - przynajmniej ja nie pamiętam by była w MK4 -- były tak jak pisałeś nad radiem.

PS temat raczej do działu AUDIO :chytry:
Ostatnio zmieniony wt gru 29, 2009 19:12 przez Haki, łącznie zmieniany 1 raz.

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Awatar użytkownika
sciema66
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: sciema66 » śr gru 30, 2009 00:59

Haki pisze: W bagażniku ani też w schowku nie było - przynajmniej ja nie pamiętam by była w MK4 -- były tak jak pisałeś nad radiem.

w takim razie po co ta kostka?
Haki pisze: PS temat raczej do działu AUDIO :chytry:
tak wlasnie myslalem w ktorym dziale zapytac

[ Dodano: 09 Lip 2010 22:05 ]
jednak sa zmieniarki w bagazniku po lewej stronie , oto jedna z nich wyciagnieta z golfa 98'

Obrazek

ciekawe jakiej jest firmy , jest na niej znaczek VW a pod nim (made in japan)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”