zmieniarka???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
zmieniarka???
W moim mk4 jest orginalne radio , trafila mi sie tania zmieniarka z passata ta co siedzi nad radiem gdy ja podłączałem zauważyłem że z wiązki za radiem wychodzi identyczna niebieska kostka jak ta od zmieniarki która podłączamy do radia , i teraz moje pytanie : gdzie szukac drugiego konca , czy mk4 miało zmieniarke w bagażniku ? czy w schowku? , przeszukałem całe auto i nic
Wiem ze byly zmieniarki ale te nad radiem .

Re: zmieniarka???
W bagażniku ani też w schowku nie było - przynajmniej ja nie pamiętam by była w MK4 -- były tak jak pisałeś nad radiem.sciema66 pisze:W moim mk4 jest orginalne radio , trafila mi sie tania zmieniarka z passata ta co siedzi nad radiem gdy ja podłączałem zauważyłem że z wiązki za radiem wychodzi identyczna niebieska kostka jak ta od zmieniarki która podłączamy do radia , i teraz moje pytanie : gdzie szukac drugiego konca , czy mk4 miało zmieniarke w bagażniku ? czy w schowku? , przeszukałem całe auto i nicWiem ze byly zmieniarki ale te nad radiem .
PS temat raczej do działu AUDIO

Ostatnio zmieniony wt gru 29, 2009 19:12 przez Haki, łącznie zmieniany 1 raz.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Haki pisze: W bagażniku ani też w schowku nie było - przynajmniej ja nie pamiętam by była w MK4 -- były tak jak pisałeś nad radiem.
w takim razie po co ta kostka?
tak wlasnie myslalem w ktorym dziale zapytacHaki pisze: PS temat raczej do działu AUDIO
[ Dodano: 09 Lip 2010 22:05 ]
jednak sa zmieniarki w bagazniku po lewej stronie , oto jedna z nich wyciagnieta z golfa 98'

ciekawe jakiej jest firmy , jest na niej znaczek VW a pod nim (made in japan)