popsuty akumulator/alternator
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
popsuty akumulator/alternator
Mam golfa III 1.6 5 miesięcy temu kupiłem nowy akumulator wszystko było by ok do czasu gdy mi się on kompletnie rozładował.Podładowałem go i pochodził przez kolejne 3 dni:/ Zrozpaczony oddałem akumulator do sklepu. Tam dali mi zastępczy akumulator lecz coś znowu jest nie tak. Podczas odpalania trzeszczy, piszyczy itp a gdy odpalam silnik na zegarze włącza się diodka akumulatora na kilka sekund znika i pojawia się spowrotem. To wina akumulatora, alternatora czy może czegoś innego???
Re: popsuty akumulator/alternator
Sprawdź ładowanie na alternatorze - i podaj wskazania.stivmistrz pisze:Mam golfa III 1.6 5 miesięcy temu kupiłem nowy akumulator wszystko było by ok do czasu gdy mi się on kompletnie rozładował.Podładowałem go i pochodził przez kolejne 3 dni:/ Zrozpaczony oddałem akumulator do sklepu. Tam dali mi zastępczy akumulator lecz coś znowu jest nie tak. Podczas odpalania trzeszczy, piszyczy itp a gdy odpalam silnik na zegarze włącza się diodka akumulatora na kilka sekund znika i pojawia się spowrotem. To wina akumulatora, alternatora czy może czegoś innego???
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON