Problem z nowym siłownikiem w klapie bagażnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z nowym siłownikiem w klapie bagażnika
Otóż taki problem że już mam dość użerania się z oryginalnymi siłownikami które szybko się sypią albo tak akurat trafiam. To zakupiłem uniwersalny niby 7kg uciągu ale mi on dobrze działa tylko w jedną stronę. Nie wiem czemu ?? 

Ostatnio zmieniony pn gru 28, 2009 17:55 przez Radek90, łącznie zmieniany 1 raz.
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Siłownik i zasilanie ? toż to zwykły siłownik gazowy , albo olejowy . Gdzie TY chcesz tam napięcie podłączyćextreme8818 pisze:bo ma za słabe zasilanie... podłacz go bezpośrednio pod akumulator... i po problemie.

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Sory haki ale w moim MkIV jest centralny elektryczny. Nawet oryginalny siłownik ma w sobie elektryczny silniczek.Haki pisze:Siłownik i zasilanie ? toż to zwykły siłownik gazowy , albo olejowy . Gdzie TY chcesz tam napięcie podłączyć
[ Dodano: 28 Gru 2009 15:21 ]
Jeszcze dodam bo dziś się bawiłem z tym silniczkiem i z oryginalnym i jest tak, że jak podłączam go tak jak powinien być to się chowa normalnie tylko nie chce wypchać. A jak podłącze kable odwrotnie to wypycha siłownik normalnie ale nie chce schować się.

- Kontakt:
szczerze to niewiedziałem że siłownik ma zasilanie, ale człowiek uczy się całe życie... pozdroRadek90 pisze:Sory haki ale w moim MkIV jest centralny elektryczny. Nawet oryginalny siłownik ma w sobie elektryczny silniczek.Haki pisze:Siłownik i zasilanie ? toż to zwykły siłownik gazowy , albo olejowy . Gdzie TY chcesz tam napięcie podłączyć
[ Dodano: 28 Gru 2009 15:21 ]
Jeszcze dodam bo dziś się bawiłem z tym silniczkiem i z oryginalnym i jest tak, że jak podłączam go tak jak powinien być to się chowa normalnie tylko nie chce wypchać. A jak podłącze kable odwrotnie to wypycha siłownik normalnie ale nie chce schować się.
Nie ważne ile razy ktoś upada ale ważne ile razy się podnosi.....
PERSONA NON GRATA
PERSONA NON GRATA
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
tylko chyba mowa o siłowniku centralnego zamka a nie "amortyzatorze", który trzyma otwartą klapę w górze...Haki pisze:Siłownik i zasilanie ? toż to zwykły siłownik gazowy , albo olejowy . Gdzie TY chcesz tam napięcie podłączyć![]()
![]()

Radek90, przeważnie jak siłownik nie ma siły to brakuje mu prądu...słaba masa czy coś takiego, chyba że sam siłownik walnięty
Siłownik dobry bo akurat mam takich 6 sztuk i nie możliwe ze 6 zepsuteQto pisze:przeważnie jak siłownik nie ma siły to brakuje mu prądu...słaba masa czy coś takiego, chyba że sam siłownik walnięty

[ Dodano: 28 Gru 2009 16:53 ]
Przecież nawet w temaci ejest że elektryka. Wszyscy wiedzą że chodzi o centralny z tego co widze tylko raptem 2 osoby nie kumają o co chodzisuchy1985 pisze:szczerze to niewiedziałem że siłownik ma zasilanie, ale człowiek uczy się całe życie... pozdro

Ostatnio zmieniony pn gru 28, 2009 19:53 przez Radek90, łącznie zmieniany 1 raz.
kiss pisze:raczej samemu uważniej go czytaćsuchy1985 pisze:trzeba precyzowac temat i tyle...
tytuł tematu pisze:[MK4 Elektryka] Problem z nowym siłownikiem w klapie bagażnika
Centralny Zamek
Temat to jest taki Problem z nowym siłownikiem w klapie bagażnika więc mi kolego nie mydl oczu. Dla mnie siłownik klapy to kawałek rurki w rurce i nic poza tym . Elektryki tam nie ma i nigdy nie było.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google