Pominięcie komputera(modułu) w mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
spoko chłopaki, wiem ze sie ośmieszyłem, ale co; poprostu nie mam o tym zielnoego pojecia, a z tym nieszczesnym "pominięciem kompa" to on poprostu założył sobie gaźnik, nie wiem po co i dlaczego, ale mi nawciskał kitów a ja to łyknęłem. dzieki za uświadomienie mnie. a tak na marginesie to byłem dzis u elektromechanika, to powiedział mi że te rzeczy naprawde rzadko i sporadycznie sie psują, także zapomnijmy o tym "POMINIECIU KOMPA". pozdr 

Nie nie osmieszyłeś się tylko ten twoj kolo ...szkoda słów.Spytaj się go czy żarówkę umie wymienić w swoim bolidzie.
Apropo tego modułu to jeżeli masz gaźnik 2EE(który ma modół elektroniczny) i jest sterowany elektronicznie to owszem bywa problematyczny.I owszem możesz zastanowić się(jeżeli zacznie się sypać) nad włożeniem wtrysku lub gaźnika(nie polecam).Gaźnik jest polecany albo jak brak finansów albo ekstrema przy obniżeniu kosztów.Bo bardziej ekstremalnie ludzie wkładają po dwa takie WEbery ale koszt utrzymania fury nie ziemski.
Apropo tego modułu to jeżeli masz gaźnik 2EE(który ma modół elektroniczny) i jest sterowany elektronicznie to owszem bywa problematyczny.I owszem możesz zastanowić się(jeżeli zacznie się sypać) nad włożeniem wtrysku lub gaźnika(nie polecam).Gaźnik jest polecany albo jak brak finansów albo ekstrema przy obniżeniu kosztów.Bo bardziej ekstremalnie ludzie wkładają po dwa takie WEbery ale koszt utrzymania fury nie ziemski.
-
- Mały gagatek