abf .chwilowy reset radia i zegarka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
abf .chwilowy reset radia i zegarka
Witam, przy mrozach zaobserwowałem , że gdy włączało mi się asr (chyba asr ) to na ułamek sekundy wyłączało się radio i zerował sie zegarek oraz chyba dane na mfa. podobnie zdarzyło (bodajże 2 razy) się gdy zgasiłem silnik i szybko wyciągnąłem kluczyk. zdaje się że wszystkie bezpieczniki są ok, teraz przez 2 czy 3 dni mi sie to nie zdarzyło.. ale był dzień ze w czasie jazdy po miescie ze 3 razy to się stało.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Haki, nie wiem dokładnie czy asr, jakaś kontrola trakcji na pewno.. przy poślizgu na śniegu kontroluje poślizg.. może to te eds czy coś takiego.. nie orientuje sie pare razy ciężko mi odpalił.. ale jak już mi słabo kręcił to odpalałem ze spawarki z funkcją rozruchu silnika.. a w czasie jazdy się juz raczej naładuje aku znieniane w tym roku czy pod koniec tamtego przez poprzedniego właściciela..
Ostatnio zmieniony pn gru 28, 2009 15:24 przez bialko1991, łącznie zmieniany 1 raz.
kolego ja tak miałem ale przy odpalaniu a to był słaby akumlator zmieniłem i jest okbialko1991 pisze:Haki, nie wiem dokładnie czy asr, jakaś kontrola trakcji na pewno.. przy poślizgu na śniegu kontroluje poślizg. pare razy ciężko mi odpalił.. ale jak już mi słabo kręcił to odpalałem ze spawarki z funkcją rozruchu silnika.. a w czasie jazdy się juz raczej naładuje aku znieniane w tym roku czy pod koniec tamtego przez poprzedniego właściciela..
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dalej stawiam na aku . Sprawdzałeś czy alternator ładuje ? sprawdzałeś napięcia na aku po nocy po trasie itp ? To,że ma rok nie znaczy ,że jest sprawny.bialko1991 pisze:nie no.. aku ma roczek.. więc raczej nie
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: