lusterka pytanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- andrzej007
- Gadatliwa bestia
lusterka pytanie
Witam jestem zmuszony kupic lewe lusterko do mk3, i mam takie pytanie jak jest lusterko sterowane elektrycznie to też jest podgrzewane czy niekoniecznie??
Ostatnio zmieniony pn gru 28, 2009 00:16 przez andrzej007, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: lusterka pytanie
Całe lusterko czy wkład? Jak nie było nic grzebane w ORI elektrycznym to powinna być mata.andrzej007 pisze:Witam jestem zmuszony kupic lewe lusterko do mk3, i mam takie pytanie jak jest lusterko sterowane elektrycznie to też jest podgrzewane czy niekoniecznie??
Możesz sprawdzić - wyciągając wkład , możesz też kupić samemu matę i zamontować...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Paweł Marek
- V.I.P.
w oryginale to zawsze idzie w parzeandrzej007 pisze:Witam jestem zmuszony kupic lewe lusterko do mk3, i mam takie pytanie jak jest lusterko sterowane elektrycznie to też jest podgrzewane czy niekoniecznie??
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- andrzej007
- Gadatliwa bestia
ok dziękuje za odpowiedz
mam jeszcze takie pytanie, podgrzewanie lusterek jest włączane po zapaleniu silnika i grzeją przez cały czas??
mam jeszcze takie pytanie, podgrzewanie lusterek jest włączane po zapaleniu silnika i grzeją przez cały czas??
Ostatnio zmieniony wt gru 29, 2009 14:00 przez andrzej007, łącznie zmieniany 1 raz.
no niezawsze,ja mam na wlochy i niema tego.moze jest wklad z spiralą moze jest instalacja a szklo zwykle ale ja niemam.sprawdzane w praktyce i w kodach wyposazenia.wlochy to dziwny kraj i dziwne wersje do nich szlyPaweł Marek pisze: oryginale to zawsze idzie w parze
[ Dodano: Wto Gru 29, 2009 13:05 ]
jak wlaczysz ogrzewanie tylnej szyby wtedy...andrzej007 pisze:po zapaleniu silnika i grzeją przez cały czas??
- bradley
- Forum Master
U mnie w ogole nie grzaly a lusterka byly elektryczne.
Jeden wklad byl spalony (mata), a w drugim lusterku wklad byl... nieogrzewany. Oczywiscie cala instalacja byla i dzialala.
Prawe wklady na Allegro mozna kupic spokojnie i sa gotowe plug and play. Natomiast wklad asferyczny, lewy, jest dostac ciezko bo go nie ma zeby byl plug and play. Trzeba oddzielic szklo od plastiku a potem wkleic nowe szklo z mata.
Jeden wklad byl spalony (mata), a w drugim lusterku wklad byl... nieogrzewany. Oczywiscie cala instalacja byla i dzialala.
Prawe wklady na Allegro mozna kupic spokojnie i sa gotowe plug and play. Natomiast wklad asferyczny, lewy, jest dostac ciezko bo go nie ma zeby byl plug and play. Trzeba oddzielic szklo od plastiku a potem wkleic nowe szklo z mata.
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]