sinus live czy dls ktore polecacie???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
sinus live czy dls ktore polecacie???
witam jak w temacie zastanawiam sie nad zmiana zestawu na przód i ie wiem który wybrac
-sinusLive SL+Neo 25s jak sie nie myle
-DLS RS6A
prosze o rade muzik jaki slucham to HH troszke house
-sinusLive SL+Neo 25s jak sie nie myle
-DLS RS6A
prosze o rade muzik jaki slucham to HH troszke house
mk_tre
Witam
Brał bym DLS RS6A
Brał bym DLS RS6A
Ostatnio zmieniony sob gru 26, 2009 23:48 przez popak20, łącznie zmieniany 1 raz.
MK_TRE, mialem sl i mam dls r6a.sluchalem oba zestawy jak dlamnie dls bije sl.
[ Dodano: Sob Gru 26, 2009 23:29 ]
odeslalem pw,sprawdz
[ Dodano: Sob Gru 26, 2009 23:35 ]
ty piszesz o rs6a teraz sie dopatrzylem po pw a ja o r6a pisze.chyba niepotrzebnie zawrocilem glowe ale wstyd
[ Dodano: Sob Gru 26, 2009 23:29 ]
odeslalem pw,sprawdz
[ Dodano: Sob Gru 26, 2009 23:35 ]
ty piszesz o rs6a teraz sie dopatrzylem po pw a ja o r6a pisze.chyba niepotrzebnie zawrocilem glowe ale wstyd
Ostatnio zmieniony ndz gru 27, 2009 00:36 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
sory nie.ale sa drozsze i słabsze wiec...moze wyrzsza pólka ale cena za mala na przepasc w odsluchu.czas na okulary chybaMK_TRE pisze:rs
Ostatnio zmieniony ndz gru 27, 2009 00:40 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
hee dobreduber pisze:sory nie.ale sa drozsze i słabsze wiec...czas na okulary chyba
[ Dodano: 26 Gru 2009 23:52 ]
no wlasnie bo tak szczerze to mam do wyboru te SL i dls rs bo koles ma u mnie i nie wiem które brac a niestety nie moge odsluchac ale z tego co mowisz to wdaje mi sie ze tragedii z tymi dls nie bedzieduber pisze:moze wyrzsza pólka ale cena za mala na przepasc w odsluchu
mk_tre
duber, nie no drzwi mam calutkie wygluszone i dystans siedzi w drzwiach takze jest wszystko przygotowane jak nalezy tylko mam teraz dylemat co wybrac bo kazdy grosz sie liczy akutat w tej chwili a z drugiej strony wolalbym sie wstrzymac i kupic cos pewnego niz póznij plakac ze mam lipe
no a cos na temat audio system mx165 plus masz moze jakie widomosci bo dzis gadale ze znajomym i podobno tez sobie chwala
no a cos na temat audio system mx165 plus masz moze jakie widomosci bo dzis gadale ze znajomym i podobno tez sobie chwala
mk_tre