Osłona dolna silnika VW
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Osłona dolna silnika VW
witam chcę kupić Osłona dolna silnika VW IV benzyna tylko nie mogę znaleźć i nie wiem jaka ma być
http://www.allegro.pl/listing/search.ph ... ka+golf+IV szukanie nie boli kolego . Całe 5 sek przeznaczyłem na to...
Ps... nie zdziw się jak temat pójdzie do zsypu![smoke :smoke:](./images/smilies/smoke.gif)
Ps... nie zdziw się jak temat pójdzie do zsypu
![smoke :smoke:](./images/smilies/smoke.gif)
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Tylko czytaj opinie kupujących na allegro bo masa tych tanich zamienników w ogóle nie pasuje do oryginalnych mocowań, żebyś cyrków nie miał z wierceniem i docinaniem ja to ma wielu zakupujących nieoryginalne osłonygabrys27 pisze:witam chcę kupić Osłona dolna silnika VW IV benzyna tylko nie mogę znaleźć i nie wiem jaka ma być
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
nie pasujebeetle pisze:kto wie, kto widział, kto zakładał:
czy w mk4 osłonę od diesla da się zamontować do benzyny?
czy pasują miejsca mocowania, czy pasuje ukształtowanie powierzchni?
Diesel
http://www.allegro.pl/item863235270_osl ... 2_a_3.html
Benzyna
http://www.allegro.pl/item863235283_osl ... 2_a_3.html
Ja osobiście nie zakładałem bo mam metalową płyte ale nie raz czytałem że ktoś zakładał osłonę z diesla do benzyny
Nawet pamiętam jak inny się pytali tej osoby czy nie ma problemów z temperatura w lecie w korkach. Na 99% wchodzi z minimalnymi przeróbkami
Tak w ogóle to moim zdaniem osłona w benzynie to jakaś kpina. Mały kawałeczek plastiku który wiele nie daje. Albo metalowa płyta albo osłona z diesla ma sens, tym bardziej jak się jest przed zakupem bo nie ma żadnej.
W etce teraz oglądam osłony i powinna z diesla wejść bez dużej przeróbki do beny. Z przodu zachodzi pod zderzak tak jak ori benzyna a dalej po bokach przykręca sie do osłon bocznych. Jedynie co pod wydech może trzeba będzie minimalnie podciąć.
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Tak w ogóle to moim zdaniem osłona w benzynie to jakaś kpina. Mały kawałeczek plastiku który wiele nie daje. Albo metalowa płyta albo osłona z diesla ma sens, tym bardziej jak się jest przed zakupem bo nie ma żadnej.
W etce teraz oglądam osłony i powinna z diesla wejść bez dużej przeróbki do beny. Z przodu zachodzi pod zderzak tak jak ori benzyna a dalej po bokach przykręca sie do osłon bocznych. Jedynie co pod wydech może trzeba będzie minimalnie podciąć.
Ostatnio zmieniony sob gru 26, 2009 21:32 przez Kavior, łącznie zmieniany 3 razy.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Dobrze gada-polać muitaliano_83 pisze:Tylko czytaj opinie kupujących na allegro bo masa tych tanich zamienników w ogóle nie pasuje do oryginalnych mocowań, żebyś cyrków nie miał z wierceniem i docinaniem ja to ma wielu zakupujących nieoryginalne osłonyPs.. Warto również zaznaczyć, że jakość zmieników jest znacznie gorsza od ori części - grubość a także jakość użytego tworzywa..
![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Ja kupiłem do swojego jakąś podróbę (niby przeznaczona do mojego modelu) i za chorobę nie mogłem tego zamocować.Musiałem wszystko po swojemu mocować
![grrr :grrr:](./images/smilies/grrr.gif)