Jak wiadomo kazdy chce aby jego gofer wydawal z siebie piekny basowy pomruk.Ja tez tak mam i poprzednie moje GTi mruczaly pieknie , tylko z tym mam maly problem , a w sumie to zastanawiam sie nad IQ niemca od ktorego go kupilem.Zalozyl 14 m-cy temu kompletny wydech REMUS dedykowany wlasnie do GOLFA 3 GTI (wlacznie z katem) , dolozyl do tego stozek K&N 57i kit , a pozniej wycial przedostatni wydech i wspawal kawal rury.Na szczescie wzialem ta puszke bo jej nie wyrzucil debil. Mam zamiar ja spowrotem wspawac . Co o tym myslicie ? Ten szkop to chyba palant i milosnik halasu.
GOLF 3 GTI (2E) - WYDECH
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- SEBASTIANVW
- WOLFSBURG EDITION

GOLF 3 GTI (2E) - WYDECH
Witam
Jak wiadomo kazdy chce aby jego gofer wydawal z siebie piekny basowy pomruk.Ja tez tak mam i poprzednie moje GTi mruczaly pieknie , tylko z tym mam maly problem , a w sumie to zastanawiam sie nad IQ niemca od ktorego go kupilem.Zalozyl 14 m-cy temu kompletny wydech REMUS dedykowany wlasnie do GOLFA 3 GTI (wlacznie z katem) , dolozyl do tego stozek K&N 57i kit , a pozniej wycial przedostatni wydech i wspawal kawal rury.Na szczescie wzialem ta puszke bo jej nie wyrzucil debil. Mam zamiar ja spowrotem wspawac . Co o tym myslicie ? Ten szkop to chyba palant i milosnik halasu.
SEB VW KLUB POLSKA
niby tak powinno być. kumpel mial spawany koncowy tlumik i krotko po tym komp padł. aku był odłaczony. jeden znajomy elektromechanik mowił, że to własnie od spawania i że w rzadnym wypadku nie można spawac tłumika na aucie. ale może się myli- nie wiemVR pisze:tylko pod autem dobrze dopasujesz, a jak odlaczysz akumulator to nic zlego z komputerem nie bedzie sie dzialo
- Borys
- V.I.P.

- Auto: VR6T
- Kontakt:
ja tam spawałem i tylko raz mi ecu padłoku_bi pisze:niby tak powinno być. kumpel mial spawany koncowy tlumik i krotko po tym komp padł. aku był odłaczony. jeden znajomy elektromechanik mowił, że to własnie od spawania i że w rzadnym wypadku nie można spawac tłumika na aucie. ale może się myli- nie wiemVR pisze:tylko pod autem dobrze dopasujesz, a jak odlaczysz akumulator to nic zlego z komputerem nie bedzie sie dzialo
nie podawało masy na wtryskiwacz
ale to raczej nie od spawania
www.vrservice.pl
wiesz co Borys ja też spawałem tłumik zanim sie dowiedzialem ze nie za bardzo mozna tak robic. A na drugi dzien auto nie chciało odpalic, więc na hol i do mechaniora. pytam sie go co to może być a kolo: pewnie komp padł, mi już ciemno przed oczami się zrobiło, już widziałem jak wydaję kasę na naprawę
Facet podłączył auto pod Vaga i okazało się, że skopał się alarm - dokładnie jakiś przekażnik alarmu i pompa paliawa nie chciała załączyć. wszystko skończyło się dobrze, czyli koszt 70 pln 
- SEBASTIANVW
- WOLFSBURG EDITION