tylne lewe drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tylne lewe drzwi
witam mam pytanie jest jakaś możliwość np vagu albo jakoś inaczej zamknąć tylne lewe drzwi tak aby nie otwierały się z centralnego. Chodzi mi o to ze mam chyba zimne luty i same mi sie drzwi otwieraja a nie mam teraz mozliwosci ich zrobienia wiec wolał bym je jak juz to otwierać od środka a zamykac poprzez naciśniecie od środka.
ok to jutro podam kolory kabli, szczerze to na 4zamki jeden chyba jest ok, bo przedni lewy cały wymieniłem prawy z przodu jest ok ale nie do końca bo lampka nie świeci a ten tył lewy skubaniec sam się otwiera, nie tak dawno próbowałem się dobrać do niego ale nie wiedziałem jak wyjąc szybe z prowadnic wiec zostawiłem
podobno jakis kołek jest tam

tamte można powiedzieć ze je ogarnąłem bo się zamykają nic sie nie dzieje tylko ten tylni się otwiera bo czy mi się lampka zaświeci czy nie w drzwiach przy otwarciu to mi naprawdę ale nie zalezy grunt żeby drzwi się nie otwierały
P.S są tam kable gruby czerwono biały i brązowy
dwa cienkie pomarańczowe -jeden z nich pom-czer
czerwono-zółty
ziel-czer
ziel brazow
chyba tyle
P.S są tam kable gruby czerwono biały i brązowy
dwa cienkie pomarańczowe -jeden z nich pom-czer
czerwono-zółty
ziel-czer
ziel brazow
chyba tyle
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 15:02 przez kamilo22, łącznie zmieniany 1 raz.