metaliczne stukanie z tylu z prawej strony
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
metaliczne stukanie z tylu z prawej strony
witam mam metaliczne stukanie z tylu z prawej strony myslalem na poczatku ze cos udzerza w butle gazu w bagazniku ale wyjelem wszystko i dalej jest dziwny dzwiek jakby oderzyl ktos czyms w butle gazu nie glosne bynajmniej tylko to slychac jak wjade w jakas nierownosc butla jest dobrze umocowana tlumniki tez nie mam pojeca co to moze byc
Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 02:24 przez pawelekk24, łącznie zmieniany 1 raz.
sprezyna amortyzatora,poduszki amortyzatora, amortyzator,tlumik, klapa sie nie rusza sa tam takie gumowe zderzaki (male wkrecane gumki) nie wypadly Ci, no ewentualnie wozisz cos luznego w bagazniku
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]