MK II GTI 1,8 16V PL PILNE !!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

JOHNNY*
Nowicjusz
Nowicjusz

MK II GTI 1,8 16V PL PILNE !!!

Post autor: JOHNNY* » wt gru 22, 2009 17:30

witam. moje gti przerywa przy 5 000 obr. i dalej ma bardzo ciężko się przełamać ponad tą wartość. wymieniłem cały układ zapłonowy,filtry ,sprawdziłem pompę(ciśnienie pokazuje w normie). rozdzielacz też wydaje się być w porządku,bo klapka działa bez żadnych oporów. wtryski też wydają się być spoko. jednak jeśli chodzi o rozdzielacz to mam podejrzenie,że ktoś przede mną zapuszczał tam pazury bo jak oglądałem to ustrojstwo to brakowało na nim zaślepki ,która to jest nad śrubką do regulacji wychylenia tejże klapki( aczkolwiek mogę się mylić) i teraz moje pytanie do was: co może być nie tak i co trzeba zrobić ,wymienić ,czy bóg wie co jeszcze żeby ta moja skorupa zaczęła jeździć?

PS. szukałem w szukajkach i póki co nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, bo to co tam było napisane to zostało albo wymienione albo sprawdzone.

z góry dzięki za pomoc :okej:
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 14:46 przez JOHNNY*, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
sas_gti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: sas_gti » wt gru 22, 2009 17:50

a no to moze ktos grzebał przy regulacji.

JOHNNY*
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: JOHNNY* » wt gru 22, 2009 17:54

też się tego obawiam tylko teraz bądź mądry pisz wiersze jak to hu...stwo wyregulować jak w mojej metropolii to raczej magika nie ma co mógłby mi pomóc

[ Dodano: 23 Gru 2009 13:45 ]
zapomniałem dodać, że mam popękany kolektor wydechowy. nie wiem czy to ma jakiś wpływ na to ale jakby komuś to coś podpowiedziało to tak tylko informuję :pub:

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”