stukot w z przodu i "latajacy" lewarek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
stukot w z przodu i "latajacy" lewarek
Mam problem z moim golfikiem otoz od wczoraj cos mi stuka z przodu z lewej strony gdy lekko skrecam (obojetne w ktora strone) a jak wrzuce na luz przy jezdzcie to lewarek od zmiany biegow mi "lata" na boki (nigdy sie tak nie dzialo). Jak jade powoli autem to tak jakby caly przod podskakiwal lekko ale kierownica mi nie szarpie... Co to moze byc? Jesli to ma cos do rzeczy to przedtem ciezko mi chodzil pedal sprzegla a teraz duzo lzej mozna go wcisnac...
- Paweł Marek
- V.I.P.
podnioslem dzisiaj auto, zapalilem silnik, wrzucilem 1-ke i okazalo sie ze stukot dobiega z okolic skrzyni biegow niestety :/ luzow na przegubach nie wyczuwalem zadnych jak probowalem nimi krecic wiec mechnizm roznicowy czy moze cos w skrzyni biegow padlo?
[ Dodano: 10 Sty 2010 21:00 ]
okazalo sie ze padl przegub wewnetrzny i przy jezdzie mocno szarpalo skrzynia stad latajacy lewarek
[ Dodano: 10 Sty 2010 21:00 ]
okazalo sie ze padl przegub wewnetrzny i przy jezdzie mocno szarpalo skrzynia stad latajacy lewarek