Gaśnie podczas jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gaśnie podczas jazdy
Golf z silnikiem ABS gaśnie podczas jazdy tak jakby akumulator się rozładował. Po kilku minutach znowu odpala i po chwili gaśnie. Wcześniej miałem tylko tak że mi zgasł i normalnie odpaliłem. A teraz już nie mogę. Czy to może być powód jakiegoś kabla od masy? Np. od usuniętej anteny?
najpierw moze sprawdz kostkę stacyjkiCode pisze:Kontrolki się nie świecą gdy zgaśnie, o ile dobrze pamietam.
prawdopodobnie to ona jest powodem tego zmieszania
ps
oczywiscie nie zapomnij o "masie" ja równiez należy sprawdzić , czasami bywa tak ze sie się "gubi " wszystkie połączenia masowe silnika do nadwozia powinny byc przeczyszczone od czasu do czasu
Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 12:03 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
w m50b20dziejo pisze:w AAM-ie???

Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 18:45 przez Fabian LDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba usterka znaleziona... Urwany mały przewodzik od alternatora... Ale po podłączeniu aku fajnie mrygają awaryjne, a nie wiem dlaczego i nie chce odpalić... LOL xD
Ktoś podpowie co teraz z tym zrobic? Odłączm aku i nic nie pomaga.
[ Dodano: 28 Gru 2009 16:43 ]
Jeszcze raz prosze o pomoc...
Ktoś podpowie co teraz z tym zrobic? Odłączm aku i nic nie pomaga.
[ Dodano: 28 Gru 2009 16:43 ]
Jeszcze raz prosze o pomoc...
Ostatnio zmieniony czw gru 24, 2009 13:22 przez Code, łącznie zmieniany 1 raz.