Witam wszystkich
Ciekawi mnie i chyba nie tylko mnie ile bezawaryjnie bujają się Wasze wzmocnione autka?
Co i u kogo na ile robione?
Przebiegi silników po modyfikacjach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
AJM chipowany na 155 i 360 Nm narazie 10 000 i zadnej awarii
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MK4 AHF 110KM SERIA
Po modzie 141km 304nm
czipowany w marcu u pana Rogala--pozdrawiam wtedy przebieg 204000tys okolo
Teraz 276000......tylko 2 kable cisnieniowe gora i dol do turtbiny i zawor doprowadzajacy cisnienie do turba....i teraz to gruszka zasyfiona...ale to chyba raczej z racji wieku tych czesci a niezeli moda!pozdrawiam
[ Dodano: 25 Gru 2009 16:58 ]
P,S od mida leje tylko V-POWER DIESEL SHELL.....WCZESNIEJ NEW OIL FILTRY ITD zero innej ropy....oil co 10000 wymieniany chyba juz 6 razy:/ .....dolot wyczyszczony smiga jak ta lala do niedawna teraz grucha sie odezwala i wylancza sie turbo czasem wiec po sw trzeba toa usterke wymienic....a takwogole jakie wrazenia po laniu v-power diesel...czujecie roznice bo ja tak ciagnie dlozej i lepiej...a o zeru kopcenia nie wspomne
Po modzie 141km 304nm
czipowany w marcu u pana Rogala--pozdrawiam wtedy przebieg 204000tys okolo
Teraz 276000......tylko 2 kable cisnieniowe gora i dol do turtbiny i zawor doprowadzajacy cisnienie do turba....i teraz to gruszka zasyfiona...ale to chyba raczej z racji wieku tych czesci a niezeli moda!pozdrawiam
[ Dodano: 25 Gru 2009 16:58 ]
P,S od mida leje tylko V-POWER DIESEL SHELL.....WCZESNIEJ NEW OIL FILTRY ITD zero innej ropy....oil co 10000 wymieniany chyba juz 6 razy:/ .....dolot wyczyszczony smiga jak ta lala do niedawna teraz grucha sie odezwala i wylancza sie turbo czasem wiec po sw trzeba toa usterke wymienic....a takwogole jakie wrazenia po laniu v-power diesel...czujecie roznice bo ja tak ciagnie dlozej i lepiej...a o zeru kopcenia nie wspomne