Spryskiwacze reflektorów -PROBLEM
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Spryskiwacze reflektorów -PROBLEM
Witam
Mam pewien problem
Jeden ze spryskiwaczy działa w 100% a drugi niestety nie ( a działał) dodam ,że zauważyłem w te mrozy jak druga osoba pomagała i włączała spryskiwacze to ,że z tego niedziałającego z pod zderzaka leci płyn od spryskiwaczy?
Jaki czym to może być spowodowane ?
Czym są napędzane te spryskiwacze??
Jak przewód wymienić czy trzeba ściągać zderzak?
Proszę o pomoc
Dodam ,że nie jest zamrożony spryskiwacz ze względu na ową temperaturę ...
PILNIE PROSZĘ O POMOC
Golf IV 1999r TDI 90KM
Mam pewien problem
Jeden ze spryskiwaczy działa w 100% a drugi niestety nie ( a działał) dodam ,że zauważyłem w te mrozy jak druga osoba pomagała i włączała spryskiwacze to ,że z tego niedziałającego z pod zderzaka leci płyn od spryskiwaczy?
Jaki czym to może być spowodowane ?
Czym są napędzane te spryskiwacze??
Jak przewód wymienić czy trzeba ściągać zderzak?
Proszę o pomoc
Dodam ,że nie jest zamrożony spryskiwacz ze względu na ową temperaturę ...
PILNIE PROSZĘ O POMOC
Golf IV 1999r TDI 90KM
no raczej mało prawdopodobne żebyś to zrobił bez ściągania zderzaka, w sumie ściąganie to 5 min roboty - wystarczy że delikatnie przymarzło i po ptokach - a jak przewód wyskoczył to wiadoma sprawa że będzie się lało ale napewno nie na klosz lampyetz0 pisze:Jak przewód wymienić czy trzeba ściągać zderzak?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
po cztery śrubki w każdym z nadkoli, po jednej w każdej z kratek na dole zderzaka, trzy (albo pięć, nie pamiętam) pod maską. Po odkręceniu wszystkich śrubek pociągnąć zderzak do przodu, uważać żeby nie urwać czujnika temperatury (jak jest) w lewej kratce.etz0 pisze:- Jak ściągnąć zderzak ?
nie ma co pisać, zdejmiesz zderzak to zobaczyszetz0 pisze:- Jak jest mocowany przewód?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... F+zderzakaetz0 pisze:- Jak ściągnąć zderzak ?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
Ok a w jakich miejscach jest mocowany przewód od lewego spryskiwacz reflektora? Oraz czy są jakieś złącza tak jak np w przewodzie do spryskiwacza tylnej szyby ,że przy boczku się rozłącza ...
[ Dodano: 19 Gru 2009 17:28 ]
Oraz czy na 100% trzeba cały zderzak ściągać a nie wystarczy np zdjąć lewe nadkole ?
[ Dodano: 19 Gru 2009 17:28 ]
Oraz czy na 100% trzeba cały zderzak ściągać a nie wystarczy np zdjąć lewe nadkole ?
[ Dodano: 21 Gru 2009 21:49 ]
a moze ma zaślepki?Qto pisze:Przecież nawet na tej fotce z avatara widać że masz ...włączanie jak wyżej napisanedjmatys pisze:I mam (tak mi sie wydaje...) spryskiwacze reflektorów
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 22:50 przez Krzyssiek, łącznie zmieniany 1 raz.
MóJ GoLFiK
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;