jak sie zdecydujesz na "klasyke" twoje bedą nie mniej wystawaćksionc pisze:robi robotęczy do tak wystających kół nie powinieneś mieć zamontowanych chlapaczy?

Moderator: G0 Karcio
a wiesz ze jest przepis ktory zabrania dziurawienia tablic rejestracyjnych?? A jak beda szukac i nie beda mieli do czego, to sie do tego przypier...Rafalek114 pisze:Sebek, fura jest mega kozacka ... to pierwsze zdjecie tylu wymiata , jedyne co mi sie nie podoba to wlansie te tandetne plastikowe ramki ... i wszystkch o to mecze![]()
Lepiej by wygladalo jak bys przyczepil deske bezposrednio do zderzaka bez zbednych ramek , ktore za nic w swiecie nie dodaja uroku
Szczerze to nie wiedzialem .... a oni sie lubia do wszystkiego przepier...Sebek pisze:a wiesz ze jest przepis ktory zabrania dziurawienia tablic rejestracyjnych?? A jak beda szukac i nie beda mieli do czego, to sie do tego przypier...
szukaj, koszty ograniczaja sie do nowej kostki do tasmy ESP i przerobki jej przez jakiegos elektryka, nic skomplikowanego. LukasTDI z VW Zone ma juz kiere mk5 gti w swoim mk4. Z kolei Artur z bialej jetty/bory ma juz z mk6 GTI ...ta jest dopiero kozak!!!Frykas pisze:Sebek jak mozesz napisz mi na priv jak ogarnac ta kiere od mk5 bo jestem na etapie poszukiwan mk5 gti kiery![]()
mnie kosztowało 20 zl, z racji ze przekladalem sam, ale mozesz komus zlecicFrykas pisze:podlaczenie to juz tanio wychodzi ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości