Tylko gdy zamykam zamek z pilota, kierunkowskazy nie mrugają

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

bartek_ostr
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Tylko gdy zamykam zamek z pilota, kierunkowskazy nie mrugają

Post autor: bartek_ostr » sob gru 19, 2009 23:23

Witam wszystkich serdecznie.
U mnie w mieście, są teraz 20 stopniowe mrozy i dziś zauważyłem, że gdy zamykam zamek z pilota, to nie mrugają kierunkowskazy, ale oświetlenie w środku gaśnie i dioda miga. Gry otwieram zamek z pilota, to wszystko jest tak jak było, kierunkowskazy mrugają dwa razy, oświetlenie w środku się zapala, dioda przestaje migać. Znalazłem post w którym ktoś opisuje podobny przypadek ale jemu to kilka rzeczy naraz nie działało. co może być przyczyną ?
Ostatnio zmieniony sob gru 19, 2009 23:38 przez bartek_ostr, łącznie zmieniany 1 raz.

Uniden PRO 520xl + President Iowa na uchwycie SF-40

jeryk10
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: jeryk10 » ndz gru 20, 2009 09:29

Masz alarm dokladany Jezeli masz orginalny pilot VW to sprawdz czy przy zamknieciu auta z pilota masz wszystkie dzwi zamkniete oraz klapa bagaznika Nie raz taki powod nie mrugania kieronkow jest nie domkniete dzwi lub zamek uszkodzony Mozna tesz wejsc VAG w modul kofortu i sprawdzic ustawienia zapalania sie kieronkow przy zamykaniu moze byc ta opcja nie aktywna

bartek_ostr
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: bartek_ostr » ndz gru 20, 2009 18:56

Dziś mrozy spadły do 13 stopni i już jest oki. Teraz już nie mam jak sprawdzić czy wszystkie drzwi były zamknięte łącznie z klapą, ale jak w przyszłości coś takiego mi się zrobi to sprawdzę. Dzięki rade.

Uniden PRO 520xl + President Iowa na uchwycie SF-40

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”