Przerażliwie skrzypi tylna belka.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kris-THC
- Gadatliwa bestia
- Auto: Polo 9N Audi A3 8P Golf MK4
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Przerażliwie skrzypi tylna belka.
Czyli tuleje do wymiany rozumiem? Skrzypi przy wjazdach tyłem do garażu i gdy się wsiada do auta na ręcznym zaciągniętym. Przy zakrętach ostrych też czasami. ETKA dla rocznika 98 podaje mi dwa rozmiary i nie wiem jakie kupić. Wezme raczej poliuretany max twarde. Wiecie jaki rozmiar mam kupić?
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Osobiście powiem Ci że te co chcesz kupić wytłuką Ci zawieszenie , szukaj firmy LEMFÖRDER wrzucane w audi na pierwszy montaż
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kris-THC
- Gadatliwa bestia
- Auto: Polo 9N Audi A3 8P Golf MK4
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Ale poważnie piszesz bazując na własnych spostrzeżeniach? Zawiechę mam sztywną dosyć KW. Poliuretan jest mocny. Koleś robił wahacze w B5 FL i te LEMFÖRDER posypało się po 15 tys. km więc już sam nie wiem bo szukamy wytłumaczenia że to były podróbki?!grandi pisze:Osobiście powiem Ci że te co chcesz kupić wytłuką Ci zawieszenie , szukaj firmy LEMFÖRDER wrzucane w audi na pierwszy montaż