Golf 3 problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Golf 3 problem
Witam. Mam problem z moim Golfem 3 poj 1.6 benzyna gaz.
Nie pali jak jest zimny, kreci probuje zaskoczyc, ale nie odpali, jak jest cieply pali od kopa.
Świece ma nowe, kopułka i kable też git
Z góry dzieki.
Pozdro
Nie pali jak jest zimny, kreci probuje zaskoczyc, ale nie odpali, jak jest cieply pali od kopa.
Świece ma nowe, kopułka i kable też git
Z góry dzieki.
Pozdro
druga rzecz co moze nawalic to kostka stacyjki moze juz sie wyrabia i nie ma tak dobrego styku i spada napiecie na niej i zarazem na cewce.. jak masz dwa mierniki i kolege to pomierz napiecie na akmulatorze i cewce przy krecacym sie rozrusszniku powinio byc takie same(teoria) lub dopuszczalnie o 0.2 volta mniejsze. jesli tak jest to zasilanie cewki ok. szukaj dalej
[ Dodano: 19 Gru 2009 15:39 ]
ja bylem w trzewie do kwietnia w woju hee
[ Dodano: 19 Gru 2009 15:39 ]
ja bylem w trzewie do kwietnia w woju hee
Ostatnio byłem na stacji po gaz, przekręciłem kluczyk i nie było reakcji,rozrusznik kręcił, kontrolki sie nie zapaliły, akurat zajechał jakiś elektryk samochodowy, i pogrzebał mi pod stacyjką i powiedział że jest gdzieś kabelek nadpalony lub nadłamany , jak ruszał palcem to kontrolki raz sie zapalały raz gasły. Powiedzial ze nie ma miernika zeby to dokladnie zbadac, poruszył tak że kontrolki sie zapalily i pojechałem do domu. Teraz kontrolki sie pala, a samochod nie odpala. Czy to moze miec zwiazek z ta sprawa?