Zamykające się drzwi samochodu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Zamykające się drzwi samochodu
Witam wszystkich czytających ten post. Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Niedawno sprowadziłem z niemiec Golfa III kombi z 96roku. Odkąd nastały mrozy przy otwieraniu drzwi kluczykiem mam dosłownie chwilkę na ich otwarcie, gdyż zaraz sie centralny zamek zamyka. Centralny jest na kluczyk, nie mam pilota. Nie posiadam wiedzy związanej z naprawą samochodu, nie wiem co może być przyczyną zamykania się drzwi. Bardzo proszę o pomoc, mam 2 dzieci i wożę je do przedszkoli a nie nadążam z otwarciem wszystkich drzwi z dziecmi na rekach. pozdrawiam. Dodam jeszcze, ze po całodziennej jezdzie - od 7.30 do 14 dmuchawy w samochodzie chodzą i dopiero o godzinie 14 zamki odskakuja- i mozna otwierac wszystkie drzwi.( tak na boku, zamek od kierowcy mam zepsuty wiec do samochodu wchodze i wychodze od strony pasazera). ;/
Ostatnio zmieniony sob gru 19, 2009 10:20 przez Marshall_85, łącznie zmieniany 1 raz.
wyjmij pompe centralnego zamka(znajduje sie obok kola zapasowego ) zdejmij z niej dekielek i dobrze wysusz w domu.A druga sprawa tem zamek od kierowcy jezeli ci sie nie otwiera to tez moze byc przyczyna i zamykac central
Ostatnio zmieniony sob gru 19, 2009 10:27 przez Jesionvr6, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Nowicjusz