Pominięcie komputera(modułu) w mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Pominięcie komputera(modułu) w mk2
Witam. czy pominięcie komputera(modułu) w Golf Mk2 jest możliwe. i jakie sa tego zalety, bo kumpel mówi mi zebym go pominął bo będę miał z nim same problemy, on w swoim niby pominął. o co w tym chodzi?
Nie wiem co kumpel miał na myśli. Ale komputer steruje silnikiem.Zbiera info z czujników i dobiera parametry pracy- zapłon, paliwo itd. Nie ma szans na odłączenie!!
[ Dodano: Pią Mar 03, 2006 17:24 ]
Coś mi się wydaje, że masz silnik na wielopunkcie digifant. A w innym Twoim temacie był z tym problem
[ Dodano: Pią Mar 03, 2006 17:24 ]
Coś mi się wydaje, że masz silnik na wielopunkcie digifant. A w innym Twoim temacie był z tym problem
bodzio_j nieśmiej się z Pinheada mozna założyć zwykłego Pierbusia ale trzbaby było wywalić te kompy,kable,cały gaźnior łącznie z kolektorami no i założyć 2E2 z całym all osprzętem no i go wyregulować czyli babrania i koszty.
A ja tam jakbym był majętniejszy to włożyłbym sobie wtrysk od RP co prawda kosztów i zabawy jest co niemiara ale podobno rezultat powalający(nie chodzi o moc).
A ja tam jakbym był majętniejszy to włożyłbym sobie wtrysk od RP co prawda kosztów i zabawy jest co niemiara ale podobno rezultat powalający(nie chodzi o moc).
fibolek, pytanie nie dotyczyło przeróbki na gaźnik, tylko o "pominięcie kompa", cała reszta miałaby zostać. Stąd żarty.organista18 pisze:Witam. czy pominięcie komputera(modułu) w Golf Mk2 jest możliwe. i jakie sa tego zalety, bo kumpel mówi mi zebym go pominął bo będę miał z nim same problemy, on w swoim niby pominął. o co w tym chodzi?
no tak panowie wporzo ale jak kolo nie ma o tym zielonego a nawet niebieskiego pojęcia.
Wiem że macie racje z tym "ominieciem kompa" bo coś takiego nie istnieje.Mo.ze pytanko miało brzmieć inaczej?A tak wogule to nie miało brzmieć inaczej macie rację nic tylko śmiać się i płakać nad takimi radami typu..."kolo mi mówił że ominął kopa i jest super...'
kolego organista skop tyłek za wtykanie ci do bani przez kumpla takich pierdół oczywiscie temu kolesiwi.
Pozdro all skład
[ Dodano: Sob Mar 04, 2006 13:39 ]
chciałem gościa z tej wpadki wyratować ale nie dało rady.Wymiekam.
Bez urazy ale wymiękam.
Wiem że macie racje z tym "ominieciem kompa" bo coś takiego nie istnieje.Mo.ze pytanko miało brzmieć inaczej?A tak wogule to nie miało brzmieć inaczej macie rację nic tylko śmiać się i płakać nad takimi radami typu..."kolo mi mówił że ominął kopa i jest super...'
kolego organista skop tyłek za wtykanie ci do bani przez kumpla takich pierdół oczywiscie temu kolesiwi.
Pozdro all skład
[ Dodano: Sob Mar 04, 2006 13:39 ]
chciałem gościa z tej wpadki wyratować ale nie dało rady.Wymiekam.
Bez urazy ale wymiękam.