muzyka + ich Autocesta tak między nami koledzy to wstyd mówić , pisać ale możemy się od nich uczyć jak budować drogi...
Zjeździłem kawałek Europy ale do Cro zawsze pozostanie mi wielki sentyment , życzliwych ludzi - Pięknego i czystego Adriatyku i dróg po których przyjemnie jest jeździć.
Ichniejsze TUNELE
Hrvatska muzyka ...
Moderator: Fiona
Hrvatska muzyka ...
Ostatnio zmieniony pt gru 18, 2009 00:14 przez Haki, łącznie zmieniany 1 raz.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Kolego święta racja. Ja ze znajomymi byłem już dwa razy. Raz w Chorwacji(1300km) a drugi raz przejeżdzaliśmy przez całą żeby dotrzeć do Czarnogóry( 1800km) A najfajniejsza była mina niemców na autostradzie jak wyprzedzał ich Golfik MK2 91r w wersji GTD Specjal:)
A jeszcze ich autostradki...miodzio, policji na niej nie widać a za to widoki za Zagreb-em- bajka
Pozdrawiam
A jeszcze ich autostradki...miodzio, policji na niej nie widać a za to widoki za Zagreb-em- bajka
Pozdrawiam
cos szczegolnie polecasz z Czarnogóry?wybieramy sie tam w tym roku , jak cos to PW .THX.Longi pisze:Kolego święta racja. Ja ze znajomymi byłem już dwa razy. Raz w Chorwacji(1300km) a drugi raz przejeżdzaliśmy przez całą żeby dotrzeć do Czarnogóry( 1800km) A najfajniejsza była mina niemców na autostradzie jak wyprzedzał ich Golfik MK2 91r w wersji GTD Specjal:)
Pozdrawiam
Nie pytaj próżno,bo nikt sie nie dowie.Jaki nam koniec szykują bogowie.