Wiatrak od chlodnicy włącza sie za późno
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wiatrak od chlodnicy włącza sie za późno
Czesc wszystkim, mam taki maly problem polegający na tym ze wiatrak od chlodnicy włącza mi sie dopiero przy 100 stopniach jakis czas temu przed zmiana uszczelki pod głowica włączał sie przy 90 stopniach. Wymieniłem czujnik w chlodnicy ale nie pomogło przed tym sprawdziłem czy wiatrak chodzi na dwóch biegach ale chodzil dzisiaj jak stałem w korku to mialem temperaturę 100 stopni i widziałem jak z pod maski para leciała na dzien dzisiejszy rozkładam ręce i nie wiem jak to naprawic bardzo prosze o pomoc pozdrawiam student
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
Student88, daj foto okolic zbiorniczka płynu, może masz pod nim sterownik (czarna skrzynka), na nim pokrywka, pod pokrywką bezpiecznik blaszkowy.
Ostatnio zmieniony czw gru 17, 2009 19:22 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt: