proszęagrala pisze:chyba pomyliles diode w instalacji drzwi ale nie byla mowa o diodzie
led tylko o zwyklej prostowniczej
daj zdjecie kluczyka to sie dowiesz czego w nim brakuje
i jeszcze jedno
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
znalazłem coś takiego w środkuagrala pisze:ampka do podsiwtlania stacyjki po wcisnieciu guzika w kluczyku
brakuje ci żarówki
bateria jest pod przyciskiem ze znaczkiem VWagrala pisze:nie pamietam teraz dokladnie ale raczej powinna byc tam zaroeka a nie dioda i wydaje mi sie ze brakuje batreii bo nie widze jej na zdjeciu
dziwi mnie tez jeszcze jedna sprawa
czy to może być jakis problem, czy to znaczy że ktos wcześniej cos kombinował przy centralceagrala pisze:dziwi mnie tez jeszcze jedna sprawa
nie widze w tym kluczyku transpondera a jezeli go brak to silnika nie powinno sie dac odpalic
wiec albo ja nie widze transpodnera na zdjeciu albo masz wylaczone immo lub zamontowany emulator i idzie odpalic auto kazdym psaujacym kluczykiem do stacyjki
niestety nie zaglądałem jeszcze do słupka bo szczerze nie mogę znaleźć tych nieszczęsnych (zeszytów serwisowych w sieci) a nie chciałem nic zniszczyć przy rozkładaniuagrala pisze:podpinales sie pod przewody w slupku w kabinie? odlaczales zlacze tak jak pisalem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 226 gości