Zwarcie w zapalniczce
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Zwarcie w zapalniczce
Witam. Zrobiłem zwarcie w zapalniczce tzn miałem podłączoną lampke na 12v, pociagłem zeby ja odłaczyc wyszła tylko plastikowa obudowa dotkłem reka przewodów od tewj lampki i zrobiła sie zwara. Wyzerował mi sie licznik, zgasło mi to swiatło wewnatrz auta, autopilot przestał działac, centralny tez. Jak zamykam drzwi teraz kluczykiem to zamiast wszystkie naraz zamykaja sie tylko te ktore zamykam. Jak klikne na autopilocie przycis zeby sie zamkneły drzwi to mrugaja mi tylko migacze a gdrzwi wogole sie nie zamykaja. Nie mam pojecia co sie moglo stac Pozdrawiam
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Bezpiecznik zmieniłeś?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Pierwsze co to wziąłem się za sprawdzanie bezpieczników. Moim okiem wygladało ze wszystko jest OK. Ale jak napisaliscie ze 21 bezpiecznik to go wymieniłem chociaz wygladał na dobry i sie okazało ze wszystko zaczeło trybic dzieki
PS. Wymieniłem jeszcze 3 bezpiecznik bo kumpel mi mowil zebym go wymienił. Miało to sens?
PS. Wymieniłem jeszcze 3 bezpiecznik bo kumpel mi mowil zebym go wymienił. Miało to sens?