powiem od poczatku mam wzmak 4 kanala jbl na 2 kanalach jest przód i mostek jest na suba
problem pojawial sie wczoraj zaczal przerywac prawy glosnik w dzwiach sprawdzialem polaczenia i bylo wszysko ok wszystko stykalo a dzis przestal dzialac wzmak wcale nie chce sie wlaczyc i nic nie gra !!!! bezpiecznik przy aku jest na chodzie co moglo pasc i od czego zaczac?????????????
nie dzialajacy wzmak jbl cs
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Baracus86, polaczenia na kablach sa spoko wszystko styka tyle dzis zdarzylem sprawdzic bo sie ciamno zrobilo i pupa blada a wlasnie bezpiecznkow we wzmaku jakos nie potrafie wyjac nie wiem czemu ale jakims dziwnym cudem nie chca wysc
[ Dodano: 15 Gru 2009 10:32 ]
kurde no wlasnei sprawdzilem bezpieczniki na wzmaku sa dobre na kablu tak samo polaczenia tez wsio gra na wzmaku nie mam zadnej kontrolki protect ostrzegawczej i nie wim co sie stalo ze nie dziala co jeszcze mozna samemu sprawdzic zanim odda sie ze tak powiem fachowcowi
[ Dodano: 15 Gru 2009 10:32 ]
kurde no wlasnei sprawdzilem bezpieczniki na wzmaku sa dobre na kablu tak samo polaczenia tez wsio gra na wzmaku nie mam zadnej kontrolki protect ostrzegawczej i nie wim co sie stalo ze nie dziala co jeszcze mozna samemu sprawdzic zanim odda sie ze tak powiem fachowcowi
mk_tre