dokładnie, czekamyOliOKL pisze: Już jest jutro
[GOLF MK2] GreenRallye by barteKKK03 & jarecki
Moderator: G0 Karcio
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- barteKKK03
- V.I.P.
A więc... ostatnio trafił się nowy zderzak do Rallye wraz z dokładką.
Części fabrycznie nowe, w oryginalnym podkładzie, nie malowane, nie zakładane na auto, tylko przewalane na magazynie z kąta w kąt od '89 roku... tak przynajmniej wynika z wybitej daty produkcji.
Swego czasu w ASO taki zderzak kosztował 3600plnów, teraz już oczywiście jest niedostępny.
Części fabrycznie nowe, w oryginalnym podkładzie, nie malowane, nie zakładane na auto, tylko przewalane na magazynie z kąta w kąt od '89 roku... tak przynajmniej wynika z wybitej daty produkcji.
Swego czasu w ASO taki zderzak kosztował 3600plnów, teraz już oczywiście jest niedostępny.
to musi byc jakis 6opak skoro w aso 3600zlbarteKKK03 pisze:Tak... TO
Na pewno się odwdzięczę...
masz w gratisie od Firmy
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 12:17 przez JohnyWWL, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
ło.. i o takie coś takie halobarteKKK03 pisze:A więc... ostatnio trafił się nowy zderzak do Rallye wraz z dokładką.
Obrazek
- barteKKK03
- V.I.P.
Też się tak zastanawiam. Przecież od ręki na ebay'u można kupić.Quatro7 pisze:ło.. i o takie coś takie halobarteKKK03 pisze:A więc... ostatnio trafił się nowy zderzak do Rallye wraz z dokładką.
Obrazek
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
przejzalem caly temat na spokojnie i widze ze caly czas powoli do przodu idziecie coraz wiecej frykasow jest
ostatnio i ja kilka zakupilem co niewiedzialem ze istnieja a podejzalem w waszym temacie
podrzucaj jakies nowe pomysly na graty
ostatnio i ja kilka zakupilem co niewiedzialem ze istnieja a podejzalem w waszym temacie
podrzucaj jakies nowe pomysly na graty
Ostatnio zmieniony ndz lis 15, 2009 22:06 przez golfiarz1, łącznie zmieniany 1 raz.
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
- barteKKK03
- V.I.P.
Co takiego?golfiarz1 pisze:ostatnio i ja kilka zakupilem co niewiedzialem ze istnieja a podejzalem w waszym temacie
U mnie pomysłów ostatnio brak... tzn dzisiaj wylicytowałem sobie taką drobnostkę do środka auta, niedługo przyjdzie. Poza tym to męczę jedną osobę od nas z forum o inny rarytas, również do wnętrza.
A tak to bez rewelacji...
Co takiego?barteKKK03 pisze:golfiarz1 pisze:ostatnio i ja kilka zakupilem co niewiedzialem ze istnieja a podejzalem w waszym temacie
np:
chromy pod klamki wewnetrzne
wzmocnienia dzwi tylkko do 5D
daszki przeciwsloneczne z wersji usa lewy z lusterkiem a prawy z duzym lusterkiem podswietlanym
ostatnio udlo mi sie dokupic orginalna raczke recznego w skorze i z mieszkiem skorzanym do syncro mialem plastik
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7