Komputer w moim golfie pokazuje dziwne spalanie...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Komputer w moim golfie pokazuje dziwne spalanie...
Witam
Komputer w moim aucie pokazuje raz bardzo wysokie spalanie na poziomie 25litrów przy normalnej jeździe, a nieraz potrafi pokazać 3,8litra.
\
Jak sprawdzić czy komputer w moim aucie jest dobry? Jak mogę go sprawdzić?
Komputer w moim aucie pokazuje raz bardzo wysokie spalanie na poziomie 25litrów przy normalnej jeździe, a nieraz potrafi pokazać 3,8litra.
\
Jak sprawdzić czy komputer w moim aucie jest dobry? Jak mogę go sprawdzić?
KaBe
-
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Ma gadane
- Kontakt:
to ja masz szukac
? no co wy... wpiszcie slowa kluczowe w wyszukiwarke na dole i bedzie kilka tematów
takie umiejetnosci sie przydadza na pózniej
[ Dodano: Pon Gru 14, 2009 18:49 ]
ja nieszukalem,wiem ze bylo pisane bo sam zadalem w jakims watku te pytanie i mi napisano,a tytulu tematu niepamietam
[ Dodano: Pon Gru 14, 2009 19:04 ]
http://www.google.pl/custom?domains=for ... %3A1&hl=pl

[ Dodano: Pon Gru 14, 2009 18:49 ]
ja nieszukalem,wiem ze bylo pisane bo sam zadalem w jakims watku te pytanie i mi napisano,a tytulu tematu niepamietam
[ Dodano: Pon Gru 14, 2009 19:04 ]
http://www.google.pl/custom?domains=for ... %3A1&hl=pl
-
- Ma gadane
- Kontakt:
krzysiiekb, wpisz w szukajke
mfa oszukuje,mfa zle wskazuje,zle wskazania mfa,zle pokazuje zuzycie paliwa mfa.takie slowa powpisujtylko nie naraz
wszystkie
ja pytalem do starego paska jak jest a to tosamo co mk2 mozna powiedziec.w mk3 jest inaczej niepamietam co pisali bo sie na mk2 skupilem.ale zanim ci ktos napisze dokladnie powpisuj te slowa moze natrafisz a bylo napewno.nie ty pierwszy masz taki problem.
mfa oszukuje,mfa zle wskazuje,zle wskazania mfa,zle pokazuje zuzycie paliwa mfa.takie slowa powpisujtylko nie naraz

ja pytalem do starego paska jak jest a to tosamo co mk2 mozna powiedziec.w mk3 jest inaczej niepamietam co pisali bo sie na mk2 skupilem.ale zanim ci ktos napisze dokladnie powpisuj te slowa moze natrafisz a bylo napewno.nie ty pierwszy masz taki problem.
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 20:12 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.