I dwa krótkie filmiki które udało sie skręcić tak żeby auta można było też usłyszeć

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderator: G0 Karcio
nie tylko można ale trzebahunterek pisze:XenO......... ale czas do 200 mozna poprawic
tomekmazy pisze:Witam. Pytanie do zanwców golfa 4. Czy jest możliwość regulacji czasu spryskiwania reflektorów? Jak zakupiłem auto spryskiwacz rozpylał płyn ok 2 sekundy, po wyminie jednego spryskiwacza teraz trwa to ok 0.5 sekundy. Nie wiem czym to jet spowodowane? Sprawdzałem u kolegów w tym samym modelu i czas wacha się pomiędzy 0.7- 1.0.
a u Mnie wlasnie odwrotnie jest, auto jedzie tak samo, ale na starym liczniku gdzie inaczej sa rozlozone cyferki jakos ta wskazowka pomiedzy 100 a 160 idzie tak wolno jakośPonior pisze:Ładnie ładnie idzie. Jak bys miał jeszcze nowy licznik gdzie 100km/h jest wyżej o jakies 1,5cm to wtedy wskazówka szybciej leci zeby ta setke osiągnąć. Na filmiku widac wtedy jakby auto miało ze 30 ps wiecej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości