dziwny pisk przy 3 tys
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
dziwny pisk przy 3 tys
Mam takie małe pytanie, które mnie nurtuje przez dłuższy czas. A mianowicie jak jest teraz pora zimowy to gdy odpalę auto rano albo po dłuższym postoju na gazie i od razu ruszę to słychać przy jak przekraczam 3 tys. obrotów tak świst dochodzący z silnika i zawsze się dzieje przy tych obrotach i wzwyż ale gdy już zmienię bieg i zmiejszą się obroty to już tego nie ma. I trwa to koło minuty i potem już jest cisza.
pasek wielorowkowy na altku sprawdzony. gdy altek laduje pelna moca daje wiekszy opór na pasek
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 02:08 przez educh1985, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
-
- Użytkownik
-
- Mały gagatek
-
- Użytkownik
jest taka mozliwosc ze kolo pasowe bedzie wytarte, mialem tak z kolem pompy wspomagania,piszczalo jakby padnieta pompa byla,a okazalo sie ze kolo bylo juz wyslizgane
[size=100][b]swiadomy praw i obowiązkóV Wybrałem VW [/b][/size]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
[b]"Ktoś o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu"[/b]
-
- Użytkownik