MK2 GTI by MANUŚ -- AKTUAL str. 1
Moderator: G0 Karcio
jak dla mnie to chyba najładniejsza dwójeczka jaką tu widziałem ;D
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
- Miszon201
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No golfik robi robote!! Gleba konkret, fele wypas a najbardziej podoba mi sie klapa US. Można powiedzieć RED-DEVIL
StickerBomb zbombardował dach
viewtopic.php?f=87&t=251883" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=251883" onclick="window.open(this.href);return false;
- MANUŚ MK2
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam dawno mnie tu nie było dzięki wszystkim za miłe słowo odnośnie golfa
Jesli chodzi o klapa ala US do mk2 to widzę ze sprawa sie wyjaśniła i tak jak koledzy pisali nigdy nie wychodziły takie klapy fabrycznie jest to tylko i wyłącznie samoróbka
Dzięki kolego na nowy sezon szykuje sie nowa felga
Jesli chodzi o klapa ala US do mk2 to widzę ze sprawa sie wyjaśniła i tak jak koledzy pisali nigdy nie wychodziły takie klapy fabrycznie jest to tylko i wyłącznie samoróbka
Kowal 195/40/14 na 9J jak dla mnie śmiga sie dobrze i nie ma total hardcore, wiadomo jest to juz niezły naciąg ale zalezy jak kto lubiKowal_ pisze:Manuś świetny golfik Powiedz mi jak się śmiga na 195/40 naciągniętych na 9" ? Da radę jakoś normalnie czy total hardcore jest? Myślałem dotychczas o 195/45 na 9", ale chyba się powoli przekonuję do 195/40..
Witam manek271 kojarzę Cie z vwmani dzięki za pozdro i również pozdrawiammanek271 pisze:Bardzo fajne mk2, powodzenia w dalszych modach a i pozdro dla manka od manka
.Tomek. pisze:Piękny golf, dobra felga i gleba
Dzięki kolego na nowy sezon szykuje sie nowa felga
Zycze powodzonkadm414 pisze:golf jest prze kozacki.. może na wiosnę uda mi się zrobić u siebie taką klape:)
I wszystko jasnerafiok pisze:wchodzą na styk soczewki są z X5A teraz wróćmy do tematu: U Ciebie lampy przednie wchodzą bez problemów tzn.nie przeszkadza filtr powietrza i akumulator? Z czego są soczewki?
Wielkie dzięki mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepsze...Adrian1989 pisze:swietne mk2 ,szacunek
Tez tak mysle ale zastanawiam sie jeszcze na czarno-czerwonymirobal264 pisze:zajebiaszcze mk2 najlepiej wyglada z tylu i ciemne lampki pasuja tu doslownie idealnie
Dzięki kolego, również kojarzę Twoje Caddy z mani i nawet mam gdzies na kompie fotke twojego vw pozdroGrizLLy pisze:Widziałem na mani Golfika, miażdży jak dla mnie Gratki za mody
Ziomek juz niebawem bedzie mała aktualizacjarafiok pisze:dobry jest nie ma co wstawił byś jakieś nowe foty bo w garażu tylko przybywa a tu cicho sza
Ostatnio zmieniony ndz gru 13, 2009 22:37 przez MANUŚ MK2, łącznie zmieniany 10 razy.
MANEK MK2 GTI http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=262384
- MANUŚ MK2
- Nowicjusz
- Kontakt:
żernik911 nie podobne tylko to same jeszcze przed niektórymi zmianami strona 1 tam sa fotki z majVWki to był moj pierwszy zlocik golfem
Ostatnio zmieniony ndz gru 13, 2009 22:11 przez MANUŚ MK2, łącznie zmieniany 2 razy.
- JelonJL
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kojarze pierwsze zdjęcia jak golf jeszcze bujał sie na Strzelinie Ooglnie zmodozny w tym momencie jest na bardzo wielki + Pozdrawiam Powodzenia życze w dalszych modach.
[img]http://images47.fotosik.pl/240/ab38aa5a2b56972d.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3822042#3822042
Bóg Dał Nam Nogi Po To Abyśmy Mogli Dojść , Tam Gdzie Nie Możemy Dojechać Na Glebie...
Chcesz baw sie z nami , nie chcesz idz w piz*u ! VW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3822042#3822042
Bóg Dał Nam Nogi Po To Abyśmy Mogli Dojść , Tam Gdzie Nie Możemy Dojechać Na Glebie...
Chcesz baw sie z nami , nie chcesz idz w piz*u ! VW
- MANUŚ MK2
- Nowicjusz
- Kontakt:
Tak jak pisałem wcześniej mk2 zimuje juz w garażu i powoli trwają zmiany i przygotowania na nowy sezon...
Teraz aktualnie poruszam sie driftowozem BMW e28 525 z 81r na zimę akurat tylko gdzie ten śnieg
Taki oto prezencik od mikołaja
SCHMIDT REVOLUTION TH LINE
W ROZMIARZE
PRZÓD 9X14 ET 20 (rant zewnetrzny 2,5")
TYŁ 10X14 ET 20 (rant zewnetrzny 3")
Udało mi sie zakupić stołki recaro w welurze w całkiem dobrym stanie z tylna kanapą z podłokietnikiem trzeba je jeszcze odświeżyć i pokombinować z tylna kanapą zeby spasowała bo jest od jetty
Do kompletu udało mi sie zdobyć gwint na tył KW teraz jest juz komplecik dzięki Rafiok
I wkońcu w super stanie znaczki wolfsburg edition
W liczniku znajda sie nowe tarcze indiglo + bedzie zmienione podświetlenie we wszystkich przełącznikach na niebiesko-czerwone.
Teraz aktualnie poruszam sie driftowozem BMW e28 525 z 81r na zimę akurat tylko gdzie ten śnieg
Taki oto prezencik od mikołaja
SCHMIDT REVOLUTION TH LINE
W ROZMIARZE
PRZÓD 9X14 ET 20 (rant zewnetrzny 2,5")
TYŁ 10X14 ET 20 (rant zewnetrzny 3")
Udało mi sie zakupić stołki recaro w welurze w całkiem dobrym stanie z tylna kanapą z podłokietnikiem trzeba je jeszcze odświeżyć i pokombinować z tylna kanapą zeby spasowała bo jest od jetty
Do kompletu udało mi sie zdobyć gwint na tył KW teraz jest juz komplecik dzięki Rafiok
I wkońcu w super stanie znaczki wolfsburg edition
W liczniku znajda sie nowe tarcze indiglo + bedzie zmienione podświetlenie we wszystkich przełącznikach na niebiesko-czerwone.
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 02:16 przez MANUŚ MK2, łącznie zmieniany 6 razy.
- Tolek_Bydgoszcz
- Nowicjusz
- Kontakt: