Słobo kręci
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Słobo kręci
Koledzy mam takie pytanie. Dzisiaj gdy na dworze było 0 stopni to jakoś ciężko zapala. Świece podgrzały i jak zgasły to zapalałem auto i tak ledwo ledwo zapalił. Rozrusznik zakręcił ale jakby nie mógł. Czy to wina akumulatora czy rozrusznika?
Jak nic akumulator.. Ja dziś wsiadłem, przekręcam kluczyk i... Cisza.. Zaraz jadę rozejrzeć się za akumulatoramijarciu pisze:Koledzy mam takie pytanie. Dzisiaj gdy na dworze było 0 stopni to jakoś ciężko zapala. Świece podgrzały i jak zgasły to zapalałem auto i tak ledwo ledwo zapalił. Rozrusznik zakręcił ale jakby nie mógł. Czy to wina akumulatora czy rozrusznika?

. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
No co Tymaryjan pisze:to się przygotuj na co najmniej 400 PLNów ucisku w portwelu...

Bo ASO sobie odpuszczę - 800zł za akumulator Varta tyle, że z nalepką VW/AUDI..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Kupuje centre futur + powiem Ci że warta jest na licencji centry 

...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Ma gadane
- Kontakt:
no i byłem u mechanika sprawdzić akumulator i wszystko jest ok pokazuje na zgaszonym około 12.2 V a jak zapaliłem to pokazywał 14.4V. A może to rozrusznik ? ciekawe jest to, że zawsze jak go rano zapalam to zaświecą mi się kontrolki ABS i ASR i po chwili zgasną. Dziś jak go zapalałem to tak jakby na chwilę rozrusznik stanął. Porównam to do oddychania człowieka tak jakby ci na ułamek sekundy brakło powietrza i zaraz byś odzyskał.