czyli skonczyles tylko podstawowkezabba88 pisze:ja od 15r zycia naprawiam codziennie
bez klotni bez obrazy, zaskoczylo mnie Twoje doswiadczenie
pozdr
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Olej zmieniany co 25 tys ( Mobil - pełen syntetyk) wiem ,że powinno być częściej - ale w książce napisane ,że można nawet co 30 .. obecnie na budziku dochodzi 100... sam nie wiem gdzie tyle zrobiłęmzabba88 pisze:Haki, a co ile zmieniales olej? bo moze jezdzisz na jakims longlife itd. Niektorzy robia ponad 100tys grubo w roku wiec co sie dziwic ze 2 razy do roku wymieniaja pasek. Ale wedlug danych. Max 5lat dla paska. Ale co to ma za sens miec TDI i robic 10tys rocznie. Wedlug mnie 4lata to jest takie max dla paska rozrzadu potem moze skonczyc sie roznie. Choc sa samochody ktore robia 240tys na pasku rozrzadu:) I tak samo podaje serwisowka. Ale to juz nie grupa VAG
Jak jest coś firmy krzak to się zgadza... A jeśli jakieś renomowanej firmy to takie coś nie powinno się zdarzyć a jak się zdarzy masz gwarancje i oni powinni poniesc konsekwencje.majma golf pisze:eraz takie elementy robia ze nniema zasady na ile i co sie wymienia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 141 gości