mk III PODSWIETLENIE POKRETEL NAWIEWU
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Niestety, w najbliższych dniach nie planuję robienia nowych przełączników, sprzedaje ten który skońćzę i na pewien czas odpuszczam sobie przeróbki. Samego zestawu nie ma jak sprzedać, ponieważ do przełącznika świateł nie ma zestawu, to tylko ciężka i mozolna praca
Zestaw jest tylko do podświetlenia konsoli środkowej i w kolorze niebieskim wygląda tak:
Jeśli chodzi o przełączniki to niestety został tylko czerwony ale na sprzedaż będzie dopiero za kilka dni, jak skończę swój któy właśnie jest w trakcie robienia.
Osobiście wolę kolor czerwony ponieważ mam metodę na przerobienie bez usuwania tej upirdliwej zielonej farby więc bez najgorszego babrania.
Zestaw jest tylko do podświetlenia konsoli środkowej i w kolorze niebieskim wygląda tak:
Jeśli chodzi o przełączniki to niestety został tylko czerwony ale na sprzedaż będzie dopiero za kilka dni, jak skończę swój któy właśnie jest w trakcie robienia.
Osobiście wolę kolor czerwony ponieważ mam metodę na przerobienie bez usuwania tej upirdliwej zielonej farby więc bez najgorszego babrania.
Fotka nie jest z mojego VW, to auto ksorzeł który montował mój neon u siebie. Nie wiem skąd miał ramki na zegarach, to pytaniej raczej do niego.
Co do twojej wizji kolorystycznej, to nie sugeruj się tym co mowią inni. Jak ci się podoba to zrób. Ja na początku miałem na niebiesko jednak nie spodobał mi się efekt końcowy i zrobiłem wszystko na czerwono-teraz jestem happy.
Na mojej stronie znajdziesz troszeczkę fotek jak to wygląda teraz a jak wcześniej-polecam.
Co do twojej wizji kolorystycznej, to nie sugeruj się tym co mowią inni. Jak ci się podoba to zrób. Ja na początku miałem na niebiesko jednak nie spodobał mi się efekt końcowy i zrobiłem wszystko na czerwono-teraz jestem happy.
Na mojej stronie znajdziesz troszeczkę fotek jak to wygląda teraz a jak wcześniej-polecam.
Twoją stronę dokładnie przeczytałem - jeśli chodzi o dział "porady" - dzieki !!rydzu pisze: Na mojej stronie znajdziesz troszeczkę fotek jak to wygląda teraz a jak wcześniej-polecam.
Na razie jestem przygotowany teoretycznie tarcze i ramki w drodze
podświetlenie zostawię sobie na przerwę świąteczną...
Już chyba wiem że to będzie katoda UV do zegarów i niebieskie LED-y do pokręteł ...
Chociaż zastanawiam się nad wstawieniem zegarów ok MK4 - tyle że na allegro nie chcą podac numerów z naklejki musi widać jakieś "lewe" więc nie kupie takich na pewno..
Skoro masz Panasonica FX to mało pasuje do czerwonego podświetlenia, nie sądzisz że się gryzie kolorystycznie?
Co do panelu to moim zdaniem ładnie ale zdecydowanie bardziej podoba mi się podświetlenie tak jak w oryginale całego panela, nie tylko symboli.
Ale każdy ma swój gust a o takich rzeczach się nie dyskutuje
Co do panelu to moim zdaniem ładnie ale zdecydowanie bardziej podoba mi się podświetlenie tak jak w oryginale całego panela, nie tylko symboli.
Ale każdy ma swój gust a o takich rzeczach się nie dyskutuje
Galerię przeglądnąłem, topic o zegarach z MK4 znam dogłębnie..rydzu pisze:Przeglądnij też galerię tam tez jest co oglądać
Co od zegarów to interesuje cię tylko początek numeru: 919 czy 920 reszta mało ważna.
problem jest w tym że nikt (lub mało kto z allegro) nie chce podać numerów z naklejki - nawet 3 pierwszych 919
Problemem jest tylko brak czasu...może na święta znajde czas coby sie pobawić...a najlepiej rzeczywiście kupić stare zegary i pokrętła i testować spokojnie w domu..
bo kasują numery na zegarach bo można ustalić numery nadwozia samochodu - przynajmniej taką uzyskałem informację - że "porządny złodziej" to albo kasuje numery na liczniku golfa 4 albo go pali.... celem utrudnienia ustalenie skąd to pochodziłocowboy pisze:problem jest w tym że nikt (lub mało kto z allegro) nie chce podać numerów z naklejki - nawet 3 pierwszych 919