Witam
Bardzo prosze o porady w doborze sprzętu do mojego samochodu.
Muzyka jakiej słucham to głównie trance i hip-hop. Zastanawiam sie nad zabudową audio.
Jednostka sterująca jaka jest w aucie to chyba nienajgorszy Kenwood DNX-5220BT, dlatego warto wykorzystac atuty tego sprzętu
Jesli chodzi o wzmacniacze to oczywiscie 2 razy.
Jeden na przód do zasilenia zestawu odseparowanego (pytanie jakiego wzmaka i glosnikow?)
Drugi wzmak na tył pod subwoofer (jaki sub i jaki wzmak?). Mam na oku pod suba wzmacniacz ALPINE MRP-T220. Czy warto?
Nie chcialbym przeznaczyc na to majątku. Interesuje mnie ładne brzmienie i niezbyt wygorowana cena (jesli to idzie w parze)
Ostatnie pytanie odnosnie kabli. Czy kupowac DIETZ'a czy moze byc np. zestaw za 100 zł z NORAUTO ?
Zabudowa audio VW Golf IV Variant
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zabudowa audio VW Golf IV Variant
Ostatnio zmieniony pn gru 07, 2009 22:45 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No mozna dac jedną czterokanałówke... odchodzi dodatkowy koszt okablowania na drugi wzmacniacz itp. Macie racje. Tylko co wybrac z 4-kanałówki?
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---