MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
Pomyślę Przejadę się na szrot i zobaczę co tam ma koleśFrykas pisze:Ty zalatw
Poznań wita... Sypią tej soli i piasku na potęgę...
Auto umyte 2 dni temu porzadnie wraz z nablyszczeniem. Efekt był piękny, teraz to mam dalmatyńczyka
Ostatnio zmieniony czw gru 17, 2009 21:36 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomyślę Przejadę się na szrot i zobaczę co tam ma koleśtruckman pisze:Frykas pisze:Ty zalatw
Poznań wita... Sypią tej soli i piasku na potęgę...
Auto umyte 2 dni temu porzadnie wraz z nablyszczeniem. Efekt był piękny, teraz to mam dalmatyńczyka
Skąd ja to znam... Dzisiaj byłem na myjce automatycznej i były zamarznięte szczotki... Skoczyłem na ręczną ale chłopaki nie zdążyli wytrzeć do końca auta bo czas mnie gonił. Wiozłem znajomych do ślubu dzisiaj MK4!! Jak podjechałem pod ich dom nie mogłem wyjść z auta. Tylko steniu jest na tyle mądry że myje auto w taką pogodę i nie każe wytrzeć i przesmarować uszczelek.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Ja jadę jak wstanę rano od razu umyć moją Golfinę, bo niestety ale po 400 km trasie jest biała, a wiadomo że sól nie służy lakierowisteniu4 pisze:ylko steniu jest na tyle mądry że myje auto w taką pogodę i nie każe wytrzeć i przesmarować uszczelek.
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 01:41 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Mody idą pełną parą i jak na razie w słuszną stronę
dodatkowo widziałbym tu większe koło, glebę i dokładkę od V6/ARL
Pzdro
dodatkowo widziałbym tu większe koło, glebę i dokładkę od V6/ARL
Pzdro
Ostatnio zmieniony pt gru 25, 2009 12:55 przez szczep, łącznie zmieniany 1 raz.