golf III, centralny zamek nie otwiera drzwi

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

debatn
Nowicjusz
Nowicjusz

golf III, centralny zamek nie otwiera drzwi

Post autor: debatn » wt gru 08, 2009 21:23

Witam, z racji tego iż jest pełno podobnych tematów, ale żaden nie opisuje konkretnie mojego problemu, a także z racji tego iż aktualnie "szukaj" nie działa i nie mogę kontynuować moich poszukiwań, a że sprawa dla mnie jest bardzo pilna, założyłem nowy temat

Do rzeczy: Centralny na kluczyk, nie otwiera mi drzwi od pasażerów i wlewu paliwa, a także bagażnika, za to po ręcznym otwarciu wszystkich drzwi rygielkami,i po przekręceniu kluczyka w pozycje zamykania zamek wyśmienicie wszystko zamyka, aha i podczas otwierania nie otwiera drzwi siłownik tylko siła którą używam do przekręcenia kluczyka Jestem żółtodziobem, także proszę o tolerancje, łagodność i szczegółowość :)

z Góry dziękuje wszystkim i pozdrawiam

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt gru 08, 2009 21:39

debatn pisze:proszę o tolerancje, łagodność i szczegółowość
jednak nie licz na jakieś szczególne uczucie. Przewiń łaskawie tą stronę na sam dół a zobaczysz cudowne okienko z googlami nakierowanymi na to forum, działa super.
Prawdopodobne jest że nie działa włącznik w zamku drzwi kierowcy lub pękły jego kable w przelotce do drzwi. Pierwszy test: sprawdź czy otwieranie działa z kluczyka od strony pasażera

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

szpeco69
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: szpeco69 » śr gru 09, 2009 00:15

tu link do mojego tematu, podobny problem oraz super porady:

http://forum.vwgolf.pl/printview.php?t= ... 40e2815589

Obrazek

Golfik coraz bardziej do przodu:D:D:D:D zapraszam

viewtopic.php?t=284537

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”