Bezpiecznik pompy paliwa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Bezpiecznik pompy paliwa
witam mam takie pytanie czy niski poziom paliwa moze swiadczyc o paleniu bezpiecznikow od pompy paliwa czy nie ???tzn nie ma rezerwy ale tez nie ma polowy zbiornika????
Re: Bezpiecznik pompy paliwa
Tak mi się coś wydaje ,że bez dostania się do pompy się nie obejdzie - musisz gdzieś po drodze znaleźć przyczynę zwarcia,, bo sama w sobie tego robić nie może a tym bardziej z powodu niskiego stanu paliwka w zbiorniku.Krzysiek212008 pisze:witam mam takie pytanie czy niski poziom paliwa moze swiadczyc o paleniu bezpiecznikow od pompy paliwa czy nie ???tzn nie ma rezerwy ale tez nie ma polowy zbiornika????
Może jest tak zasyfiona ,że po czasie robi za duże obciążenie i przepala bezpiecznik ...
Ostatnio zmieniony wt gru 08, 2009 19:14 przez Haki, łącznie zmieniany 1 raz.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Mały gagatek
Daj nowy bezpiecznik - odepnij wężyk i niech 2 osoba kręci --- zobaczysz jak paliwo leci ... jak coś jest po drodze nie tak , to wyjdzie , a jeśli będzie paliwo dłużej leciało i bezpiecznik będzie ok - to szukaj w filtrze paliwa .. i dalej..
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google